Sistemim Windows 7 ile Uyumlu mudur ?

karayer

Hectopat
Daha fazla  
Sistem özelliklerim:

• Anakart: Gigabyte GA-945PL-S3
  • İşlemci: İntel Pentium D 805 2.66 GHz
  • Ekran Kartı: Powercolor HD 6570 2 GB 128bit
  • RAM: 2.5 GB DDR2 533 MHz
Bu sistem Windows 7 ile uyumlu mu ? Windows 8.1 uyumluluk programında uyumlu gözüküyor. Ama Windows 7 için uyumlu mu bilmiyorum. Windows 7'ye veya Windows 8.1'e güncelledikten sonra bilgisayarı hızlandırır mı ? XP'den Windows 7'ye güncellerken D'deki dosyalarım silinir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 kurmamanız çok kötü. Mümkün olduğunca en güncel işletim sistemini kullanın.

Windows 8.1.1 kurmanızı öneriyorum.

peki onu kurarım fakat benim sorduğum soru bu yükseltmeyi yaparken D'deki dosyalarım silinir mi?

ben C'nin temizlenmesini fakat dnin silinmemesini istiyorum

Ben özel kurulum yapmanızı tavsiye ederim. Her ikisinde de Windows'un yüklendiği bölüm haricindeki bölümlere siz müdahale etmezseniz asla bir değişiklik olmaz.

emin misiniz? D'deki dosyalarım epey fazla. şuan ise yedekleyeceğim bir harici diskim yok. flash belleğe sığacak kadar da değiller. gitmeyeceklerse win 8.1'e güncellemek istiyorum. özel kurulumda bütün pcnin sıfırlanacağını fakat yükseltme işlemi yapılırsa bütün dosyaların kalaacğını söylüyor ve kimisininde direk xpden 8.1'e geçemeyeceğini söylüyor. eğer dosyalar gitmeyecekse 8.1 pro kuracağım.

yanlış anlamayın gerçekten D'de önemli dosyalarım var ve bunların gitmesini istemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı