Sercan Kaya 6277 Decapat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar, herkes gibi eski denenen bir yöntem olmasına rağmen bir deneyeyim dedim ve bunlar çıktı. Keylogger mıdır? Endişeliyim çok. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2023
Arkadaşlar, herkes gibi eski denenen bir yöntem olmasına rağmen bir deneyeyim dedim ve bunlar çıktı. Keylogger mıdır? Endişeliyim çok.
FAT1HIYY3 Decapat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 862 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #2 Sercan Kaya 6277 dedi: Arkadaşlar, herkes gibi eski denenen bir yöntem olmasına rağmen bir deneyeyim dedim ve bunlar çıktı. Keylogger mıdır? Endişeliyim çok. Eki Görüntüle 1820045 Genişletmek için tıkla... Yeni tip keyloggerler bu net Met'le çıkmaz. Antivirüs kullan.
Sercan Kaya 6277 dedi: Arkadaşlar, herkes gibi eski denenen bir yöntem olmasına rağmen bir deneyeyim dedim ve bunlar çıktı. Keylogger mıdır? Endişeliyim çok. Eki Görüntüle 1820045 Genişletmek için tıkla... Yeni tip keyloggerler bu net Met'le çıkmaz. Antivirüs kullan.
Sercan Kaya 6277 Decapat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #3 FAT1HIYY3 dedi: Yeni tip keyloggerler bu net Met'le çıkmaz. Antivirüs kullan. Genişletmek için tıkla... ne kullanmamı önerirsiniz veya ne yapmam gerekiyor
FAT1HIYY3 dedi: Yeni tip keyloggerler bu net Met'le çıkmaz. Antivirüs kullan. Genişletmek için tıkla... ne kullanmamı önerirsiniz veya ne yapmam gerekiyor
R.J. Fischer Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 2.016 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #4 Sercan Kaya 6277 dedi: ne kullanmamı önerirsiniz veya ne yapmam gerekiyor Genişletmek için tıkla... Kaspersky indir 1 ay deneme sürümünü kullan sonra tam tarama yap.
Sercan Kaya 6277 dedi: ne kullanmamı önerirsiniz veya ne yapmam gerekiyor Genişletmek için tıkla... Kaspersky indir 1 ay deneme sürümünü kullan sonra tam tarama yap.
FAT1HIYY3 Decapat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 862 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #5 Sercan Kaya 6277 dedi: Ne kullanmamı önerirsiniz veya ne yapmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Kaspersky Free antivirus, AVG, ESET, Malwarebytes. Bunlardan en az 2 tanesini indir tam tarama yap. Bir şey varsa çıkacaktır.
Sercan Kaya 6277 dedi: Ne kullanmamı önerirsiniz veya ne yapmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Kaspersky Free antivirus, AVG, ESET, Malwarebytes. Bunlardan en az 2 tanesini indir tam tarama yap. Bir şey varsa çıkacaktır.