ArdaFRKN Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 2.064 Makaleler 7 Çözümler 16 17 Aralık 2020 #11 Ayrıca dil dosyasının exe olduğunu görev var mı?
Ahmet İnanoğlu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.984 Çözümler 9 Yer İstanbul/Ataşehir 17 Aralık 2020 #12 Tarama 6-7 saate kadar sürebilir. Dolu ise geçebilir. Tarama aşamasında sisteminizi kullanmamanızı öneririm.
Tarama 6-7 saate kadar sürebilir. Dolu ise geçebilir. Tarama aşamasında sisteminizi kullanmamanızı öneririm.
Z Zelzele Femtopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #13 Ahmet İnanoğlu dedi: Tarama 6-7 saate kadar sürebilir. Dolu ise geçebilir. Tarama aşamasında sisteminizi kullanmamanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Rootkit taraması MalwareBytes'ın içinde mi bulunuyor? Bulamadım.. ArdaFRKN dedi: Ayrıca dil dosyasının exe olduğunu görev var mı? Genişletmek için tıkla... Daha az yer kaplaması adına exe yaptığını söylemiş. Bir yandan da çoğu kişi Rockerdem iyidir diyor, birçok Farcry oyununu ücretsiz çevirmiş zamanında.
Ahmet İnanoğlu dedi: Tarama 6-7 saate kadar sürebilir. Dolu ise geçebilir. Tarama aşamasında sisteminizi kullanmamanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Rootkit taraması MalwareBytes'ın içinde mi bulunuyor? Bulamadım.. ArdaFRKN dedi: Ayrıca dil dosyasının exe olduğunu görev var mı? Genişletmek için tıkla... Daha az yer kaplaması adına exe yaptığını söylemiş. Bir yandan da çoğu kişi Rockerdem iyidir diyor, birçok Farcry oyununu ücretsiz çevirmiş zamanında.
ArdaFRKN Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 2.064 Makaleler 7 Çözümler 16 17 Aralık 2020 #14 Zelzele dedi: Rootkit taraması MalwareBytes'ın içinde mi bulunuyor? Bulamadım.. Daha az yer kaplaması adına exe yaptığını söylemiş. Bir yandan da çoğu kişi Rockerdem iyidir diyor, birçok Farcry oyununu ücretsiz çevirmiş zamanında. Genişletmek için tıkla... Yamayı kullanmanızı önermiyorum.
Zelzele dedi: Rootkit taraması MalwareBytes'ın içinde mi bulunuyor? Bulamadım.. Daha az yer kaplaması adına exe yaptığını söylemiş. Bir yandan da çoğu kişi Rockerdem iyidir diyor, birçok Farcry oyununu ücretsiz çevirmiş zamanında. Genişletmek için tıkla... Yamayı kullanmanızı önermiyorum.
Ahmet İnanoğlu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.984 Çözümler 9 Yer İstanbul/Ataşehir 17 Aralık 2020 #15 Zelzele dedi: Rootkit taraması Malwarebytes'ın içinde mi bulunuyor? Bulamadım. Daha az yer kaplaması adına exe yaptığını söylemiş. Bir yandan da çoğu kişi Rockerdem iyidir diyor, birçok FarCry oyununu ücretsiz çevirmiş zamanında. Genişletmek için tıkla... Buyurun; Bu konu üzerinden nasıl yapılacağını öğrenebilirsiniz. Çözüldü: Malwarabytes ile nasıl tam tarama yapılır? Arkadaşlar, Malwarabytes ile nasıl tarama yapacağım? Sadece "Scan" seçeneği var. Sürüm 4.2.3. www.technopat.net
Zelzele dedi: Rootkit taraması Malwarebytes'ın içinde mi bulunuyor? Bulamadım. Daha az yer kaplaması adına exe yaptığını söylemiş. Bir yandan da çoğu kişi Rockerdem iyidir diyor, birçok FarCry oyununu ücretsiz çevirmiş zamanında. Genişletmek için tıkla... Buyurun; Bu konu üzerinden nasıl yapılacağını öğrenebilirsiniz. Çözüldü: Malwarabytes ile nasıl tam tarama yapılır? Arkadaşlar, Malwarabytes ile nasıl tarama yapacağım? Sadece "Scan" seçeneği var. Sürüm 4.2.3. www.technopat.net
Z Zelzele Femtopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #16 Ahmet İnanoğlu dedi: Buyurun; Bu konu üzerinden nasıl yapılacağını öğrenebilirsiniz. Çözüldü: Malwarabytes ile nasıl tam tarama yapılır? Arkadaşlar, Malwarabytes ile nasıl tarama yapacağım? Sadece "Scan" seçeneği var. Sürüm 4.2.3. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hem MalwareBytes'ın beta sürümündeki Anti-Rootkit ile hem de dediğiniz yöntemle tarama yapıyorum.
Ahmet İnanoğlu dedi: Buyurun; Bu konu üzerinden nasıl yapılacağını öğrenebilirsiniz. Çözüldü: Malwarabytes ile nasıl tam tarama yapılır? Arkadaşlar, Malwarabytes ile nasıl tarama yapacağım? Sadece "Scan" seçeneği var. Sürüm 4.2.3. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hem MalwareBytes'ın beta sürümündeki Anti-Rootkit ile hem de dediğiniz yöntemle tarama yapıyorum.
Ahmet İnanoğlu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.984 Çözümler 9 Yer İstanbul/Ataşehir 17 Aralık 2020 #17 Zelzele dedi: Hem Malwarebytes'ın beta sürümündeki Anti-Rootkit ile hem de dediğiniz yöntemle tarama yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle yapmanıza gerek yoktu aslında. Free Antivirus 2025 | Download Free Antivirus & Virus Scan | 100% Free & Easy Install Download free antivirus: easy install for all devices. Remove unwanted malware like viruses, ransomware, spyware & more. www.malwarebytes.com Bu verdiğim linkteki 15 günlük Premium deneme sürümünü indirip, belirttiğim konudaki şekilde taramayı gerçekleştirebilirdiniz.
Zelzele dedi: Hem Malwarebytes'ın beta sürümündeki Anti-Rootkit ile hem de dediğiniz yöntemle tarama yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle yapmanıza gerek yoktu aslında. Free Antivirus 2025 | Download Free Antivirus & Virus Scan | 100% Free & Easy Install Download free antivirus: easy install for all devices. Remove unwanted malware like viruses, ransomware, spyware & more. www.malwarebytes.com Bu verdiğim linkteki 15 günlük Premium deneme sürümünü indirip, belirttiğim konudaki şekilde taramayı gerçekleştirebilirdiniz.