Sistemimde ses kesintisi yaşıyorum

ahmededmrl

Hectopat
Merhabalar. Bu konuyu açmadan 1 saat önce YouTube, Spotify gibi uygulamalarda sorun yaşamıyordum, sadece bazı oyunlarda (CoD warrzone, Valorant, GTA 5 )gibi ve garip bir şekilde Steam üzerinden indirdiğim oyunlarda ses problemi oluşmuyor anlayamadım. Şu anda sık sık ses kesintisi yaşamıyorum ama arada sırada oluyor (Steam oyunları hariç ) 1 saat önce aygıt yöneticisinden ses, video ve oyun denetleyicisinde bulunan şeyleri kaldırdım ve PC'yi kurduğumda sildiğim 1 şey şu anda yok. PC'yi yeni topladım. Özellikleri de iyi. Driver mı kurmayı unuttum bilmiyorum şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    16,9 KB · Görüntüleme: 76
Ekran kartın aşırı ısınıyor olabilir bende de NVIDIA var ısınınca sesler kasmaya başlıyor ve sonrasında harddisk hatası .

MSI Afterburner programı ile oyun içi CPU kullanımını görebilirsin.
Tamam deneyip tekrardan bilgilendiririm
benimki fil çağından kalma (310M) o zaman CPU dadır CPU soğutmasında da olabilir.

size de nasip olur inşallah.
ard arda bu bildirimi alıyorum durmuyor.Realtec audio console
Aşırı CPU kullanımında sesler takılıyordu bende. Belki sizde de öyledir.
Kardeşim galiba haklısın .Dediğin şeryleri yaptım ve bayağı yüksek bir oran çıktı.Ama arkada birşey açık olmamasına raman youtube da ani kesilip geliyor onu halledemedim

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    33,6 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…