Sistemimdeki havuzum neden çok kötü?

Akintuna

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ben sistemin içindeki havuzu telefondan arayim dedim senin üzerinde yüzebilir miyim diye o da evet dedi sonra ben sistemimdeki havuza girdim ve yüzüyordum, ayağımla havuz başlığına dokundum ve havuz başlığının bozuk olduğunu gördüm. Çok sinir oluyorum bu havuza çok zamanımı alıyor hiçbir şey yapamıyorum. Neden havuzum berbat?

Evet, gerçekten de havuzunuzla ilgili yaşadığınız durum oldukça ilginç görünüyor. Sistem içindeki havuzun telefondan aranabilmesi bile oldukça tuhaf! Ancak şu anki durumunuzu anlamaya çalışalım. Havuza girmeniz ve havuz başlığına dokunmanız sonucunda bozuk olduğunu fark etmeniz elbette can sıkıcı olmuş olmalı.

Havuzunuzun durumu nedeniyle zamanınızı etkilemesi anlaşılır bir durum. Bozuk bir havuz, kullanıcı deneyimini olumsuz yönde etkileyebilir ve keyifli bir şekilde sisteminizi kullanmanızı engelleyebilir.

Belki havuzunuzla ilgili daha iyi bir çözüm yolu bulmak için bir uzmandan yardım almak faydalı olabilir. Onarım veya değişikliklerle havuzunuzu tekrar düzgün bir şekilde çalışır hale getirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…