Sistemime 2. el yükseltme önerisi

694862

Centipat
Merhaba. Yakın zamanda sistemime yükseltme yapmayı düşünüyorum. Bütçe 1000-2000TL arası. Ortalama Valorant ve belirli korku oyunları oynamayı düşünüyorum. RAM'i 8 GB yapmayı ve bir SSD takmayı düşünüyorum ve bir de ekran kartı almayı. Şimdiden teşekkürler.

Aktif sistem:

AMD Radeon HD 8350.
i3 4150.
4 GB DDR3 1666MHz RAM.
480GB HDD.
Anakart: Çok eski olduğu için hiçbir uygulamada yazmıyor bir tek Casper yazıyor.

Anakartı değiştirmen gerek. Anakartı değiştirnce işlemciyide değiştirmen gerekecek ikisini beraber hallet. Ekran kartını da başka bir zaman yap. Tabii ekstra yeni bir RAM de lazım çünkü yeni anakartınla uyumlu olması gerekir. Eski ekran kartını da tak paran olunca yeni bir tane alırsın.

Komple yenile.

Bütçem el vermiyor maalesef.

Yani ortalama 5bin TL minimum sanırım. Peki şu anlık sadece SATA SSD taksam?

Hocam 2010tl ye bu sistem çıkıyo en azından ben bunları buldum harddisk takar kullanırsın anakartın 1 slot u çalışmıyormuş 1adet ram takabilirsin b450 sonuçta

Hocam 2010TL'ye bu sistem çıkıyor en azından ben bunları buldum hard disk takar kullanırsın anakartın 1 slot u çalışmıyormuş 1adet RAM takabilirsin B450 sonuçta

PSU para yetmedi

İşlemciye gerek yok ya. SSD 120GB veya 240GB olsa yeter. Zaten HDD var. Bir de + 4 düşünüyordum.

Oda olur bu işlemci ile Valorant oynarsınız orta ayarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…