Sistemime hangi macOS sürümünü yükleyebilirim?

İşlemciniz uyumlu değil diye biliyorum. i5 10. nesil sonrası uyumsuz oluyor ama yama ile halledilir sanırım. Uyumlu olabilir ama Fake ID ile falan yapılır bence. RX 6500 XT'de uyumlu değil. Grafik hızlandırma çalışmaz. iGPU Kullanın diyeceğim de "12400F" olduğuna göre bu mümkün değil.

Başka bir sisteminiz var mı? Varsa sistem özelliklerini belirtin kontrol edeyim uyumluluğu.
İlgilendiğiniz için çok teşekkürler. Diger sistemimde (Ryzen 1600 işlemci rx 550) Catalina yüklemiştim ama PS ve Aİ yeni sürüm (2021 veya 2022) düzgün çalışmadıgı için sildim ve Windowsa döndüm. Belki intel de sorun olmaz diye düşünmüştüm oda uyumsuzmuş😊

İlgilendiğiniz için çok teşekkürler. Diğer sistemimde (Ryzen 1600 işlemci rx 550) Catalina yüklemiştim ama Ps ve Ai yeni sürüm (2021 veya 2022) düzgün çalışmadığı için sildim ve Windowsa döndüm. Belki Intel de sorun olmaz diye düşünmüştüm oda uyumsuzmuş 😊
Intel uyumlu ancak 10. nesil ve sonrası biraz sorun çıkarabilir. Ekran kartınız uyumsuz, iGPU kullanmak için işlemcinin grafik birimi olmalı. İşlemcinin modelinin sonunda F yazdığı için iGPU kullanamayız. F olan işlemciler de grafik birimi yok.

İlgilendiğiniz için çok teşekkürler. Diger sistemimde (Ryzen 1600 işlemci RX 550) Catalina yüklemiştim ama PS ve Aİ yeni sürüm (2021 veya 2022) düzgün çalışmadıgı için sildim ve Windowsa döndüm. Belki Intel de sorun olmaz diye düşünmüştüm o da uyumsuzmuş😊
RX 550 sisteme Ventura deneyebilirsiniz, belki Ventura'da sorun yaşamazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı