Sistemime SSD eklemeli miyim?

muharremelkaztr

Kilopat
Daha fazla  
Teşekkürler kül olmasını istemez kimse SSD eklemeli miyim sisteme? Şu an bütçem yok

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz yoksa önermem. Ama zorlayabiliyorsanız alın derim. Ne de olsa PC 8 sn'den kısa sürede açılıyor
Edit: Bilgisayardaki her şey hızlı açılıyor

İkincisi SSD bilgisayarınızdaki her şeyi hızlandırmaz, böyle bir kanun yok. SSD'yi sisteme kurarsanız sisteme kurduğunuz uygulamalar yada programlar hızlı açılır, fakat SSD dışına kurduğunuz uygulama oyun vb programlar HDD hızında çalışmaya devam edecektir.

İkincisi ben SSD bilgisayarı hızlandırır demedim PROGRAMLARI HIZLI AÇAR dedim. Lütfen dikkatli.

Adam diyor ki fan çok ses çıkarıyor, kıssa ne olacak peki ? Daha az ses çıkaracak değil mi, yanmayacakta ? Bilgisayardaki herşey hızlı açılıyor demişsin, şimdide dikkatli diyorsun yapma etme.

Adam diyor ki fan çok ses çıkarıyor, kıssa ne olacak peki ? Daha az ses çıkaracak değil mi, yanmayacakta ? Bilgisayardaki herşey hızlı açılıyor demişsin, şimdide dikkatli diyorsun yapma etme.
Anlamadım, SSD'nin açılış hızını değiştirmediğini mi iddia ediyorsunuz? SSD konusunda eminim.

Bütçeniz yoksa önermem. Ama zorlayabiliyorsanız alın derim. Ne de olsa PC 8 sn'den kısa sürede açılıyor
Edit: Bilgisayardaki herşey hızlı açılıyor

Hocam bir şey mi kullanıyorsunuz ? Ne yazdığınızdan haberiniz mi yok, bilgisayardaki her şey hızlı açılıyor demişsiniz. Bilgisayarın açılış hızı değişir, fakat bilgisayardaki her şey hızlı açılmaz. SSD üzerine ne kurarsan o hızlı açılır.

Hocam biraz araştırma yapın, testleri bile yapıldı bunun. SSD hard diske göre programları daha hızlı okur. explorer.exeyi de hızlı okuduğu için bilgisayar daha hızlı açılır ve diğer programlar da aynıdır

Explorer.exe'yi bilgisayar her seferinde okumaz. Program açtığınızda o program SSD veya HDD'den çalışıyor sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Programlar SSD/HDD'den RAM'e aktarılır ve açık olduğu sürece orada kalır. Yani her şey hızlı açılır demek kesinlikle hatalı. Tartışmak yerine arkadaşın sorusunu cevaplamalıydınız.

Emin misiniz? Bilgisayar her kapatıldığında RAM'deki bilgiler silinir. Bu ne demek? Her açılışta SSD veya HDD programları okur demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…