yusufirl Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 267 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #1 Sistem özeliiklerimi girip oyunlarda ortalama alacağım FPS'i gösteren bir site var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2022
L Libertas Megapat Katılım 9 Aralık 2015 Mesajlar 307 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #2 Youtube üzerinden "Ekran Kartı İşlemci Oyun İsmi" şeklinde aratırsan elbet videolarını bulursun.
Werlades Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 407 Çözümler 6 Yer Ankara/keçiören Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 18 Ağustos 2022 #3 Game Benchmarks FPS Calculator - HowManyFPS Click on a game to calculate FPS with chosen PC hardware and game settings. howmanyfps.com
Game Benchmarks FPS Calculator - HowManyFPS Click on a game to calculate FPS with chosen PC hardware and game settings. howmanyfps.com
yusufirl Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 267 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #4 Werlades dedi: Game Benchmarks FPS Calculator - HowManyFPS Click on a game to calculate FPS with chosen PC hardware and game settings. howmanyfps.com Genişletmek için tıkla... gerçekçi değil gibi pek
Werlades dedi: Game Benchmarks FPS Calculator - HowManyFPS Click on a game to calculate FPS with chosen PC hardware and game settings. howmanyfps.com Genişletmek için tıkla... gerçekçi değil gibi pek
Werlades Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 407 Çözümler 6 Yer Ankara/keçiören Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 18 Ağustos 2022 #5 yusufirl dedi: gerçekçi değil gibi pek Genişletmek için tıkla... Libertas isimli arkadaşın dediği gibi Youtubedan sistemini yazıp oyun testlerine bakabilirsin. Site istedin diye link yazdım.
yusufirl dedi: gerçekçi değil gibi pek Genişletmek için tıkla... Libertas isimli arkadaşın dediği gibi Youtubedan sistemini yazıp oyun testlerine bakabilirsin. Site istedin diye link yazdım.
A alperalter Centipat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #6 Requirements Test Check your system requirements. Can I Run it? Test your specs and rate your gamimg PC. www.systemrequirementslab.com Ben senelerdir bu site üzerinden bakıyorum, direkt sistem üzerinden veriyor bilgileri
Requirements Test Check your system requirements. Can I Run it? Test your specs and rate your gamimg PC. www.systemrequirementslab.com Ben senelerdir bu site üzerinden bakıyorum, direkt sistem üzerinden veriyor bilgileri