Sistemin açılışını hızlandırma

Makaleler
3
Öncelikle belirteyim MSI H310M PRO VD Plus isimli anakartı kullanıyorum. HDD'den SSD'ye geçtiğim için ilk başta çok hızlı gelmişti ama internetten bakınca başkalarının bilgisayarlarının açılma süresi çok daha kısa. Araştırdığım kadarıyla Fast Boot ayarı hızlandırabilirmiş ama aksine yavaşlatıyor, üzerine masaüstüne geldikten sonra birkaç saniye hiçbir şey yapamıyorum. Bunun nedeni nedir? Okuduğum kadarıyla USB adaptör buna neden olabiliyormuş. Ne yapmamı önerirsiniz? Yardımcı olacak görsel varsa atarım. (görev yöneticisi gibi)

Son düzenleyen: Moderatör:
Görev yöneticisinden başlangıçtaki programların başlangıçta açılmasını kapat. Bi dene istersen.
Defender hariç hepsi kapalı.

UEFI kurdum.
Sorunun aslında nedeni Antimalware Service Executable denen şey olabilir. Sistem hızlı açılınca CPU kullanımı %100 oluyor onun yüzünden. Defenderi kapatmak istemiyorum ama bunu nasıl kapatacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı