O OzgurSZ Hectopat Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2017 #1 Merhaba bu sorunun neden olduğuna dair bir bilgim yok, internette aradım hepsi aynı solu gösterdi ama yaptım olmadı, bunun ne gibi sorunu olabilir PC'nin aniden kapanması nerede sıkıntı olabilir, kasada vb. yerlerde bilgisi olan yardım edebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2017
Merhaba bu sorunun neden olduğuna dair bir bilgim yok, internette aradım hepsi aynı solu gösterdi ama yaptım olmadı, bunun ne gibi sorunu olabilir PC'nin aniden kapanması nerede sıkıntı olabilir, kasada vb. yerlerde bilgisi olan yardım edebilir mi?
Berkay ERTÜRK Hectopat Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 172 13 Haziran 2017 #2 Bilgisayar ısınıyor olabilir. Parçaların derecelerine bakın.
O OzgurSZ Hectopat Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2017 #3 Berkay ERTÜRK dedi: Bilgisayar ısınıyor olabilir. Parçaların derecelerine bakın. Genişletmek için tıkla... 40 45 derece arası gidip geliyor oyunlarda 50 55 derece civarı oluyor ama daha bugün başladı anlamadım 3 kere kapandı bugün
Berkay ERTÜRK dedi: Bilgisayar ısınıyor olabilir. Parçaların derecelerine bakın. Genişletmek için tıkla... 40 45 derece arası gidip geliyor oyunlarda 50 55 derece civarı oluyor ama daha bugün başladı anlamadım 3 kere kapandı bugün
Richtofen Hectopat Katılım 28 Haziran 2017 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2017 #4 Dereceler hatalı olabilir.
A abocuk Hectopat Katılım 24 Haziran 2017 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2017 #5 rem arızası ekran kart ısınması power supley harddısk kısaca her parca yapar bunları tek tek degıstırıp denemekde yarar var
rem arızası ekran kart ısınması power supley harddısk kısaca her parca yapar bunları tek tek degıstırıp denemekde yarar var