D DrGolden01 Centipat Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 327 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar boşta iken böyle. En son NVIDIA Denetim Masası ayarları ile oynamıştım sonra varsayılana getirdim ve doku süzmeyi performans yaptım. 50 55 normal mi? PC 1.5 yıllık bir de kalite yapsam daha az mı sınır? Teşekkürler.
Arkadaşlar boşta iken böyle. En son NVIDIA Denetim Masası ayarları ile oynamıştım sonra varsayılana getirdim ve doku süzmeyi performans yaptım. 50 55 normal mi? PC 1.5 yıllık bir de kalite yapsam daha az mı sınır? Teşekkürler.
C CikiBavyer Megapat Katılım 21 Mart 2015 Mesajlar 671 Çözümler 4 30 Mayıs 2024 #2 Çok yüksek değil ancak düşükte değil macun yenilemesiyle 40 civarlarını görebilir. Havalarda sıcak ayrıca.
Çok yüksek değil ancak düşükte değil macun yenilemesiyle 40 civarlarını görebilir. Havalarda sıcak ayrıca.
D DrGolden01 Centipat Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 327 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #3 CikiBavyer dedi: Çok yüksek değil ancak düşükte değil macun yenilemesiyle 40 civarlarını görebilir. Havalarda sıcak ayrıca. Genişletmek için tıkla... Hocam half life 1 de 63 derece normal mi peki bir bilginiz var mı
CikiBavyer dedi: Çok yüksek değil ancak düşükte değil macun yenilemesiyle 40 civarlarını görebilir. Havalarda sıcak ayrıca. Genişletmek için tıkla... Hocam half life 1 de 63 derece normal mi peki bir bilginiz var mı
wakkum Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 841 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #4 Ekran kartı sıcaklığı mı bu işlemci mi . Ekran kartı genelde zaten 60 derecen sonra fan çevirmeye başlar.
Ekran kartı sıcaklığı mı bu işlemci mi . Ekran kartı genelde zaten 60 derecen sonra fan çevirmeye başlar.
D DrGolden01 Centipat Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 327 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #5 wakkum dedi: Ekran kartı sıcaklığı mı bu işlemci mi . Ekran kartı genelde zaten 60 derecen sonra fan çevirmeye başlar. Genişletmek için tıkla... gpu 1 ve 0 evet ekran kartı DrGolden01 dedi: gpu 1 ve 0 evet ekran kartı Genişletmek için tıkla...
wakkum dedi: Ekran kartı sıcaklığı mı bu işlemci mi . Ekran kartı genelde zaten 60 derecen sonra fan çevirmeye başlar. Genişletmek için tıkla... gpu 1 ve 0 evet ekran kartı DrGolden01 dedi: gpu 1 ve 0 evet ekran kartı Genişletmek için tıkla...
wakkum Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 841 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #6 Normal ekran kartları modeline göre 60 dereceye kadar fan çevirmez 61 olursa çalışır belli bire süre sonra durur.
Normal ekran kartları modeline göre 60 dereceye kadar fan çevirmez 61 olursa çalışır belli bire süre sonra durur.
D DrGolden01 Centipat Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 327 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #7 wakkum dedi: Normal ekran kartları modeline göre 60 dereceye kadar fan çevirmez 61 olursa çalışır belli bire süre sonra durur. Genişletmek için tıkla... Hocam sağ olun bir de NVIDIA Denetim Masası ayarlarıyla oynayıp sonra varsayılana çekmiştim acaba ondan mı kaynaklı
wakkum dedi: Normal ekran kartları modeline göre 60 dereceye kadar fan çevirmez 61 olursa çalışır belli bire süre sonra durur. Genişletmek için tıkla... Hocam sağ olun bir de NVIDIA Denetim Masası ayarlarıyla oynayıp sonra varsayılana çekmiştim acaba ondan mı kaynaklı