K kindoftechnocratic Kilopat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 141 6 Temmuz 2019 #1 RAM slotum CPU-Z'de DDR3 diye gözüküyor ama teknik servis DDR2 diyor. Ne yapmalıyım? Nasıl RAM almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2019
RAM slotum CPU-Z'de DDR3 diye gözüküyor ama teknik servis DDR2 diyor. Ne yapmalıyım? Nasıl RAM almalıyım?
Çözüm Anil26 7 Temmuz 2019 Anakart ve İşlemci modeliniz nedir? Bildiğim Combo anakartlar DDR2 ve DDR3 destekliyor. İkisi de olabilir.
Anakart ve İşlemci modeliniz nedir? Bildiğim Combo anakartlar DDR2 ve DDR3 destekliyor. İkisi de olabilir.
S s1lence Kilopat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2019 #2 Anakartın modelini öğrenip internetten bakabilirsiniz ama cpu z nin yanlış bilgi vereceğini sanmıyorum. Artı 0 Eksi
Anakartın modelini öğrenip internetten bakabilirsiniz ama cpu z nin yanlış bilgi vereceğini sanmıyorum.
Anil26 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2018 Mesajlar 2.910 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2019 #3 Anakart ve İşlemci modeliniz nedir? Bildiğim Combo anakartlar DDR2 ve DDR3 destekliyor. İkisi de olabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
Anakart ve İşlemci modeliniz nedir? Bildiğim Combo anakartlar DDR2 ve DDR3 destekliyor. İkisi de olabilir.
KS KS K kindoftechnocratic Kilopat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 141 7 Temmuz 2019 #4 Tamam dostlar sorun çözüldü. Kısaca PC'nizi kaç DDR. Olduğunu anlayamayacak ve kağıda 2 "didiyar" şeklinde yazan bir bakkal amcaya PC'nizi emanet etmeyin. Yanlış bakmış DDR3'müş. Anil26 dedi: Anakart ve İşlemci modeliniz nedir? Bildiğim Combo anakartlar DDR2 ve DDR3 destekliyor. İkisi de olabilir. Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsun kart combo'ymuş. Artı 0 Eksi
Tamam dostlar sorun çözüldü. Kısaca PC'nizi kaç DDR. Olduğunu anlayamayacak ve kağıda 2 "didiyar" şeklinde yazan bir bakkal amcaya PC'nizi emanet etmeyin. Yanlış bakmış DDR3'müş. Anil26 dedi: Anakart ve İşlemci modeliniz nedir? Bildiğim Combo anakartlar DDR2 ve DDR3 destekliyor. İkisi de olabilir. Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsun kart combo'ymuş.