ALPEREN75 Kilopat Katılım 12 Şubat 2018 Mesajlar 67 2 Ocak 2021 #1 Laptopumu açtıktan bir süre sonra veya Windows logosunu geçtikten sonra ekran kararıyor ama bilgisayar çalışıyor. Sıkıntı ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2021
Laptopumu açtıktan bir süre sonra veya Windows logosunu geçtikten sonra ekran kararıyor ama bilgisayar çalışıyor. Sıkıntı ne olabilir?
astegon Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.176 Çözümler 1 2 Ocak 2021 #2 Anakart ve/veya ekran kartı sorunu büyük ihtimal. Artı 0 Eksi
KS KS ALPEREN75 Kilopat Katılım 12 Şubat 2018 Mesajlar 67 2 Ocak 2021 #3 astegon dedi: Anakart ve/veya ekran kartı sorunu büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Reis nasıl emin olabilirim hangi parça olduğundan. Artı 0 Eksi
astegon dedi: Anakart ve/veya ekran kartı sorunu büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Reis nasıl emin olabilirim hangi parça olduğundan.
F fullrafa Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #4 ALPEREN75 dedi: Laptopumu açtıktan bir süre sonra veya Windows logosunu geçtikten sonra ekran kararıyor ama bilgisayar çalışıyor. Sıkıntı ne olabilir? Genişletmek için tıkla... AMD kullanıyorsan sürümünü kontrol et. Artı 0 Eksi
ALPEREN75 dedi: Laptopumu açtıktan bir süre sonra veya Windows logosunu geçtikten sonra ekran kararıyor ama bilgisayar çalışıyor. Sıkıntı ne olabilir? Genişletmek için tıkla... AMD kullanıyorsan sürümünü kontrol et.
KS KS ALPEREN75 Kilopat Katılım 12 Şubat 2018 Mesajlar 67 3 Ocak 2021 #5 Silinen üye dedi: AMD kullanıyorsan sürümünü kontrol et. Genişletmek için tıkla... İşlemcim Intel ekran kartım AMD. PC bildilerine DirectX'den bakınca başka bir şey yazıyor ekran kartımda ama BIOS'a girince başka bir ekran kartı yazıyor. Silinen üye dedi: AMD kullanıyorsan sürümünü kontrol et. Genişletmek için tıkla... Neyin sürümünü kontrol etmeliyim. Son düzenleme: 2 Ocak 2021 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: AMD kullanıyorsan sürümünü kontrol et. Genişletmek için tıkla... İşlemcim Intel ekran kartım AMD. PC bildilerine DirectX'den bakınca başka bir şey yazıyor ekran kartımda ama BIOS'a girince başka bir ekran kartı yazıyor. Silinen üye dedi: AMD kullanıyorsan sürümünü kontrol et. Genişletmek için tıkla... Neyin sürümünü kontrol etmeliyim.
astegon Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.176 Çözümler 1 5 Ocak 2021 #6 ALPEREN75 dedi: Reis nasıl emin olabilirim hangi parça olduğundan. Genişletmek için tıkla... Notebook'u alıp servise götüreceksin. Emin olamazsın. Aynı sorunu ben de yaşadım. Anakartı değişti cihazın. Artı 0 Eksi
ALPEREN75 dedi: Reis nasıl emin olabilirim hangi parça olduğundan. Genişletmek için tıkla... Notebook'u alıp servise götüreceksin. Emin olamazsın. Aynı sorunu ben de yaşadım. Anakartı değişti cihazın.
teknoluethem Femtopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 31 Yer uzay (şaka şaka)izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 23 Ocak 2021 #7 Bende yaşıyorum onu. Sen en iyisi laptopu al bir bilgisayar tamircisine sor. Artı 0 Eksi