ImYourShadow Femtopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2021 #1 Bilgisayarımın ekranı karıncalanıyor yeni kablo mu almalıyım emin olamadım bir tavsiye alayım dedim. Dosya Ekleri image.jpg 96,4 KB · Görüntüleme: 60
DeadRaid434 Centipat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 350 Çözümler 6 10 Aralık 2021 #2 Kabloyu televizyon gibi başka bir ekranda deneyin orada da aynı sıkıntıyı veriyorsa yeni kabloya geçmenizi tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
Kabloyu televizyon gibi başka bir ekranda deneyin orada da aynı sıkıntıyı veriyorsa yeni kabloya geçmenizi tavsiye ederim.
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.796 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2021 #3 ImYourShadow dedi: Bilgisayarımın ekranı karıncalanıyor yeni kablo mu almalıyım emin olamadım bir tavsiye alayım dedim. Genişletmek için tıkla... Farklı kablo ve TV de veya başka bir monitörde deneyin olmazsa ekran kartınız soğuk lehim arızası vermek üzere olabilir. Artı 0 Eksi
ImYourShadow dedi: Bilgisayarımın ekranı karıncalanıyor yeni kablo mu almalıyım emin olamadım bir tavsiye alayım dedim. Genişletmek için tıkla... Farklı kablo ve TV de veya başka bir monitörde deneyin olmazsa ekran kartınız soğuk lehim arızası vermek üzere olabilir.
KS KS ImYourShadow Femtopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2021 #4 DeadRaid434 dedi: Kabloyu televizyon gibi başka bir ekranda deneyin orada da aynı sıkıntıyı veriyorsa yeni kabloya geçmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Acaba nerde deneyebilirim? TV'de falan yok. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2021 Artı 0 Eksi
DeadRaid434 dedi: Kabloyu televizyon gibi başka bir ekranda deneyin orada da aynı sıkıntıyı veriyorsa yeni kabloya geçmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Acaba nerde deneyebilirim? TV'de falan yok.
DeadRaid434 Centipat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 350 Çözümler 6 10 Aralık 2021 #5 ImYourShadow dedi: Bro acaba nerede deneyebilirim TV'de falan yok Genişletmek için tıkla... Ne desem bilemedim. Farklı kablo ile deneyin o zaman. O da yoksa komşunuzdan rica edin. Artı 0 Eksi
ImYourShadow dedi: Bro acaba nerede deneyebilirim TV'de falan yok Genişletmek için tıkla... Ne desem bilemedim. Farklı kablo ile deneyin o zaman. O da yoksa komşunuzdan rica edin.