Sistemin güç kaynağı nasıl öğrenilir?

TheWolf0801

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben yeni sistem aldım. Sistemin her şeyi güzel, ama güç kaynağını bilmiyorum. Kasayı da açtım PSU'un sadece sağ tarafı görünüyor orasıda siyah ve bir şey yazmıyor. Biraz araştırma yaptım galiba kasa+PSU birlike geliyor bu firmada. Marka ismi sevenhero kasa modeli r13. güç kaynağının kaç watt olduğunu, sertifikası olup olmadığını ve PSU markasını bilmiyorum. Bu dediklerimi nasıl öğrenebilirim?
Not: Kasanın kutusunun ve kendisinin fotoğraflarını attım bakabilirsiniz.

Galiba bir sorun var fotoğraf yüklenmedi. Kutuda power supplyın önünde standart ATX/ATX 12V yazıyor

Kasayı direkt sistem olarak mı satın aldınız? Bu marka modelin 2 tane böyle sistemi var. %50 şansla size kaç watt olduğunu söyleyebilirim 😄

Kasayı direkt sistem olarak mı satın aldınız? Bu marka modelin 2 tane böyle sistemi var. %50 şansla size kaç watt olduğunu söyleyebilirim 😄
Hazır sistem olarak bı satıcıdan aldım ikisinide söyleyi verin gitsin. Bu arada kalitelimidir PSU?

Geri dön geri dön ne olur geri dön.

550w veya 700w olan aigo markalı bir psu diye düşünüyorum çok büyük ihtimalle. Daha önce bu marka modelde hep aynı psuları gördüm hazır sistemlerde. Sanırım kasayla beraber o da geliyordu ondan böyle.

Ama tabii fotoğrafı görmeden yine de kesin bir şey diyemeyiz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı