Bir sistem topluyordum, her şey hazır sıra PSU'da dedim buna kaç watt lazım? Bunu hesaplamak için siteleri vardı.
Girdim çıkan sonuç bu (yani SS de yazan değer) sizce bir yanlışlık var mı?
Düz hesaplamış, buna PSU verimini ekleyip ve ortalama %20'de pay bırakırsanız, minimum alınabilecek güç kaynağını bulabilirsiniz. TDP uzerinden 266W hesaplanan sisteme 450W en az %80 verimlilikte bir PSU yeterli gelecektir.
Bir sistem topluyordum, her şey hazır sıra PSU'da dedim buna kaç watt lazım? Bunu hesaplamak için siteleri vardı.
Girdim çıkan sonuç bu (yani SS de yazan değer) sizce bir yanlışlık var mı?
Düz hesaplamış, buna PSU verimini ekleyip ve ortalama %20'de pay bırakırsanız, minimum alınabilecek güç kaynağını bulabilirsiniz. TDP uzerinden 266W hesaplanan sisteme 450W en az %80 verimlilikte bir PSU yeterli gelecektir.
1200 size zorluk çıkarır artık alınacak bir işlemci değil.
Onun yerine anakartı H510M ile değiştirip i3 10100F alabilirsiniz. Çok daha performanslı olur. PSU konusunda da bütçe söyleyin önerimizi yapalım.
1200 size zorluk çıkarır artık alınacak bir işlemci değil.
Onun yerine anakartı H510M ile değiştirip i3 10100F alabilirsiniz. Çok daha performanslı olur. PSU konusunda da bütçe söyleyin önerimizi yapalım.
En ucuz Asus Prime H510M-K Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime H510M-K Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!