Sistemin kilitlenmesi

Daha fazla  
Selamlar, az önce YouTube'da gezinirken bir anda Microsoft Edge'yi kullanamamaya başladım, dondu. Hemen ardından masaüstüne geçtim ve birkaç programa tıklamayı denedim, tıklanıyordu. Aradan birkaç saniye geçti, fareyi hareket ettirmekten başka bir şey yapamaz hale geldim. Ben bu hatayı HDD kullanırken yaşamıştım ama bu hata birkaç dakikaya düzeliyordu, yani birkaç dakika donuyordu sonra sistem tekrar kendine geliyordu, kullanabiliyordum. Beş, altı dakika bekledim ve sistem gelmedi. Görüntü var fakat hiçbir şeye tıklayamıyordum, ben de bilgisayarı fişinden çekip yeniden başlattım. Bu sorun SSD kaynaklı olabilir mi acaba? Şu ana kadar ilk kez yaşadım, SSD'yi alalı bir ay oluyor.

4 GB RAM.
E6300 işlemci.
HD 4350.
Kingston A400 SSD; SSD'nin sağlığı 98.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD, kronik sorunlu diye biliyorum. Geçmiş olsun.
A400'ün kronik sorunlu olduğuna dair net bir şey göremedim. Bazıları kronik sorunlu diyor bazıları değil diyor, şu ana kadar bir sürü mavi ekran hatası yedim. Anlık elektrik kesintisinden dolayı da SSD'ye bir şey olmuş olabilir. SSD'nin hızında hiçbir sıkıntı yok, normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…