görkemsp Megapat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 705 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #1 Nasıl ölçebilirim? MSI sitesinde hata veriyor ölçecektim. Türkçe bir site yok mu hesaplayabileceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2021
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.153 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #2 POWER SUPPLY CALCULATOR
Julius Selahattinus Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 40 Çözümler 1 Yer New Vegas Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #3 Power Supply Calculator | Cooler Master www.coolermaster.com
M mRekt Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 613 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #4 görkemsp dedi: Nasıl ölçebilirim? MSI sitesinde hata veriyor ölçecektim. Türkçe bir site yok mu hesaplayabileceğim? Genişletmek için tıkla... Parçalarınızın aynısını ya da benzerini Teknobiyotik PC toplama sihirbazına girerseniz kullanacağı Watt ölçülür.
görkemsp dedi: Nasıl ölçebilirim? MSI sitesinde hata veriyor ölçecektim. Türkçe bir site yok mu hesaplayabileceğim? Genişletmek için tıkla... Parçalarınızın aynısını ya da benzerini Teknobiyotik PC toplama sihirbazına girerseniz kullanacağı Watt ölçülür.
S sens4k Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2015 Mesajlar 2.745 Çözümler 8 9 Ocak 2021 #5 "pc power calculator" yazarak google'da arattığınızda birçok site çıkacak karşınıza. Çoğu benzer rakamları veriyor. Kendi testlerime göre verilen rakamın %20 daha azını tüketiyor sistem. Tam güçte ise geçerli bu durum.
"pc power calculator" yazarak google'da arattığınızda birçok site çıkacak karşınıza. Çoğu benzer rakamları veriyor. Kendi testlerime göre verilen rakamın %20 daha azını tüketiyor sistem. Tam güçte ise geçerli bu durum.