Sistemin RAT yediği nasıl anlaşılır?

Her şeyi sıfırlamaya gittim hocam ama kanım dondu ne olur ne olmaz epic games ile riot games şifrelerinide değişeceğim.

Hocam formatta şuan.
Bir method ile direkt Google Chrome içindeki şifrelerin tümünü txt halinde bile alabilir hacker bence en iyisi tüm hesaplarınınızın ( Google dahil ) şifresini değiştirin bu tür bir olayın tekrar yaşanmaması adına önemli.

bilgisayarda bilerek kamera ve mikrafon kullanmıyorum

CPU kullanımıyla ne alakası var ve nereden anlayacağım?

Arkada int açıkken bakın bir program ile bağlanıyorlar bilgisayarına o yüzden bulunabilir
Ama temizi int kapatmak.

tamam değiştireyim ama bundan nasıl korunacağım?

Cpu kullanımıyla ne alakası var ve nereden anlayacağım?

Hocam modemden mi kapatmat yoksa sadece bilgisayar mı?
Bilgisayardan interneti kapattığın anda bilgisayarının dış ağ ile bağlantısı kalmaz ve eğer hacker uzaktan bilgisayarına erişiyorsa artık erişemez çünkü bağlantı yok böyle açıklayım. Bilgisayar yeter kısacası.

Cpu kullanımına gelirsek eğer bulaşan yazılım Mining tarzı işlemler yapıyorsa CPU kullanımını da %100 falan olur fakat RAT için etkisi ne olur hiç bilemiyorum.

tamam değiştireyim ama bundan nasıl korunacağım?
Bilgisayarınıza güvensiz bir şey indirmediyseniz başınıza gelme ihtimali 0'a yakın iyice düşünün bence ne indirdiğiniz hakkında.

Ayrıca bu dediğiniz hacker o rezil postları steamde saat kaçta paylaşmış bilginiz var mı? Eğer bilgisyarınızıı kapalı olduğu bir saatte ise muhtemelen hesabınız hacklenmiştir çünkü bilgisayarınız kapalıyken RAT tarzı yazılımlar çalışmaz. Ve maillerinizi kontrol edin dışarıdan bir bilgisayar mı giriş yapmış yoksa sizin bilgisayardan mı atılmış postlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…