Zephyros Picopat Katılım 28 Haziran 2025 Mesajlar 296 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #31 Lithel dedi: usb yok fakat. Genişletmek için tıkla... Nerede oturuyorsunuz? Yakında bir yerdeyseniz verebilirim USB çok zor ama
Lithel dedi: usb yok fakat. Genişletmek için tıkla... Nerede oturuyorsunuz? Yakında bir yerdeyseniz verebilirim USB çok zor ama
Lithel Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 451 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #32 Rektepat dedi: Hocam bir yerden temin etmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bir kez daha rat yemistim ve aynı şekil sıfırlamıstım ama bir şey olmamıştı.
Rektepat dedi: Hocam bir yerden temin etmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bir kez daha rat yemistim ve aynı şekil sıfırlamıstım ama bir şey olmamıştı.
Rektepat Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 555 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus rx 7700xt - Ryzen 5 7600- Asus Prime A620M-K - Wd green 500 gb-Rampage Octagon c70- Fsp hydro k pro 750 watt Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #33 Lithel dedi: Hocam bir kez daha RAT yemistim ve aynı şekil sıfırlamıstım ama bir şey olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Yani garanti olsun. Ama yine de siz bilirsiniz.
Lithel dedi: Hocam bir kez daha RAT yemistim ve aynı şekil sıfırlamıstım ama bir şey olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Yani garanti olsun. Ama yine de siz bilirsiniz.
Lithel Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 451 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #34 Zephyros dedi: Nerede oturuyorsunuz? Yakında bir yerdeyseniz verebilirim USB çok zor ama Genişletmek için tıkla... USB var özür dilerim o kadar basım dönüyor ki ne dediğimi bilmiyorum nasıl yapacağım?
Zephyros dedi: Nerede oturuyorsunuz? Yakında bir yerdeyseniz verebilirim USB çok zor ama Genişletmek için tıkla... USB var özür dilerim o kadar basım dönüyor ki ne dediğimi bilmiyorum nasıl yapacağım?
Zephyros Picopat Katılım 28 Haziran 2025 Mesajlar 296 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #35 Sıfırlama yaptığınızda format olmaz çünkü windows.old gibi bir dosya hala bilgisayarınızda kalmaya devam eder.
Sıfırlama yaptığınızda format olmaz çünkü windows.old gibi bir dosya hala bilgisayarınızda kalmaya devam eder.
Rektepat Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 555 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus rx 7700xt - Ryzen 5 7600- Asus Prime A620M-K - Wd green 500 gb-Rampage Octagon c70- Fsp hydro k pro 750 watt Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #36 Lithel dedi: Hocam bir kez daha RAT yemistim ve aynı şekil sıfırlamıstım ama bir şey olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Lithel dedi: USB var özür dilerim o kadar basım dönüyor ki ne dediğimi bilmiyorum nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu bunu indirin ISO dosyasını yazdırın USB'ye. Sonra BIOS'tan USB seçip başlayın.
Lithel dedi: Hocam bir kez daha RAT yemistim ve aynı şekil sıfırlamıstım ama bir şey olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Lithel dedi: USB var özür dilerim o kadar basım dönüyor ki ne dediğimi bilmiyorum nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu bunu indirin ISO dosyasını yazdırın USB'ye. Sonra BIOS'tan USB seçip başlayın.
Zephyros Picopat Katılım 28 Haziran 2025 Mesajlar 296 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #37 Lithel dedi: USB var özür dilerim o kadar basım dönüyor ki ne dediğimi bilmiyorum nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Sıfırlama bittikten sonra şu videoyu izleyerek yapabilirsiniz: Eğer biosta falan sıkıntı yaşarsanız yardımcı olabilirim veya sesli gelirseniz beraber atabiliriz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bide eski diski silmeniz gerekiyor format ekranında.
Lithel dedi: USB var özür dilerim o kadar basım dönüyor ki ne dediğimi bilmiyorum nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Sıfırlama bittikten sonra şu videoyu izleyerek yapabilirsiniz: Eğer biosta falan sıkıntı yaşarsanız yardımcı olabilirim veya sesli gelirseniz beraber atabiliriz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bide eski diski silmeniz gerekiyor format ekranında.
Lithel Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 451 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #38 Rektepat dedi: Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu bunu indirin ISO dosyasını yazdırın USB'ye. Sonra BIOS'tan USB seçip başlayın. Genişletmek için tıkla... Hocam video atar mısınız lütfen
Rektepat dedi: Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu bunu indirin ISO dosyasını yazdırın USB'ye. Sonra BIOS'tan USB seçip başlayın. Genişletmek için tıkla... Hocam video atar mısınız lütfen
Zephyros Picopat Katılım 28 Haziran 2025 Mesajlar 296 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #39 Rektepat dedi: Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu bunu indirin ISO dosyasını yazdırın USB'ye. Sonra BIOS'tan USB seçip başlayın. Genişletmek için tıkla... O kadar kısa anlattınız fakat bin bir türlü ayar çıkıyor tek bundan yola çıkamayabilir malesef arkadaş hocam. Lithel dedi: Hocam video atar mısınız lütfen Genişletmek için tıkla... Attım ben görmüyorsun heralde
Rektepat dedi: Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu bunu indirin ISO dosyasını yazdırın USB'ye. Sonra BIOS'tan USB seçip başlayın. Genişletmek için tıkla... O kadar kısa anlattınız fakat bin bir türlü ayar çıkıyor tek bundan yola çıkamayabilir malesef arkadaş hocam. Lithel dedi: Hocam video atar mısınız lütfen Genişletmek için tıkla... Attım ben görmüyorsun heralde
Lithel Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 451 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #40 Zephyros dedi: Sıfırlama bittikten sonra şu videoyu izleyerek yapabilirsiniz: Eğer biosta falan sıkıntı yaşarsanız yardımcı olabilirim veya sesli gelirseniz beraber atabiliriz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bide eski diski silmeniz gerekiyor format ekranında. Genişletmek için tıkla... hocam usb biraz dolu olsa olur mu?
Zephyros dedi: Sıfırlama bittikten sonra şu videoyu izleyerek yapabilirsiniz: Eğer biosta falan sıkıntı yaşarsanız yardımcı olabilirim veya sesli gelirseniz beraber atabiliriz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bide eski diski silmeniz gerekiyor format ekranında. Genişletmek için tıkla... hocam usb biraz dolu olsa olur mu?