Ambulans Şoförü
Hectopat
Evet bilgisayarım tam 4 gündür 30 dk aralıkla donuyor. Yeniden başlatıyorum yine 30 dk sonra donuyor. Format atacağım fakat donduğu için olmuyor virüs taraması yapıyorum virüs çıkmıyor.
Masaüstü sistem. Her şeyde donuyor oyunda da donuyor internette de gezinsem hatta sistem boş da bile donuyor. Hatta az önce yine oldu reset attım.Merhaba. Ne ile uğraşırken donma yaşadığını söylersen daha faydalı olabiliriz. Kullandığın laptop mu yoksa masaüstü mü?
Ekran Kartı : MSİ R7 250 2GBSisteminizin ayrıntılarını yazar mısınız? Güvenli kipte açıp uzun süre çalıştırmayı denediniz mi? Bir çok sebep olabilir, sistemin ısınması, bellek arızası, psu yetersizliği, yazılımsal sorun...
Sıcaklık değerlerini kontrol etmenizde fayda var. AIDA64 programı ile kontrol eder misiniz?
Gpu ve Cpu sıcaklığını ölçen programlar var. Öncelikle bunları kurup sisteminiz yeteri kadar soğutma alabiliyor mu bunu test edin. Sonra tekrar gelin diğer seçenekleri değerlendirelim.
Yalnız hocam sorun daha yeni oluyor 4 gün önce olmaya başladı.RAM slotlarını kontrol edin ram’ler tam yerine oturmamış olabilir yada çıkmış olabilir. Bunun haricinde bios pilini çıkartıp 5 dk sonra yeniden takın. Ayrıca bios’u sıfırlayın bilgisayarı yeniden başlatın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.