Ambulans Şoförü Hectopat Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 131 25 Mart 2019 #11 bysuvari dedi: Sıcaklıkla alakalı bir sorununuz görünmüyor. Acaba arka planda çalışan işlemlere baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Bakıyım hocam bide şuan tam 1 saattir güvenli moddayım hiç bir şey olmadı.
bysuvari dedi: Sıcaklıkla alakalı bir sorununuz görünmüyor. Acaba arka planda çalışan işlemlere baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Bakıyım hocam bide şuan tam 1 saattir güvenli moddayım hiç bir şey olmadı.
G GlorfindeI Ziyaretçi 25 Mart 2019 #12 bysuvari dedi: Sıcaklıkla alakalı bir sorununuz görünmüyor. Acaba arka planda çalışan işlemlere baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Cpu kullanımıda düşük.
bysuvari dedi: Sıcaklıkla alakalı bir sorununuz görünmüyor. Acaba arka planda çalışan işlemlere baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Cpu kullanımıda düşük.
Emre5959 Megapat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 588 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2019 #13 Dostum bu sorun bende de oluyordu. Kasayı temizle özellikle power supply.
Ambulans Şoförü Hectopat Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 131 26 Mart 2019 #14 Silinen üye dedi: Cpu kullanımıda düşük. Genişletmek için tıkla... hocam bide güvenli modda çalıştırdım bir şey olmuyor. Güvenli modda format atsam düzelir mi ?
Silinen üye dedi: Cpu kullanımıda düşük. Genişletmek için tıkla... hocam bide güvenli modda çalıştırdım bir şey olmuyor. Güvenli modda format atsam düzelir mi ?
E EyupSultanLI Decapat Katılım 25 Mart 2019 Mesajlar 18 Yer EyupSultan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mt 26 Mart 2019 #15 A'dan Z'ye bir bakımdan geçirin bilgisayarı. Ayrıca hdd'yi de kontrol edin badsector var mı teste tabitutun.
A'dan Z'ye bir bakımdan geçirin bilgisayarı. Ayrıca hdd'yi de kontrol edin badsector var mı teste tabitutun.
G GlorfindeI Ziyaretçi 26 Mart 2019 #16 EyupSultanLI dedi: A'dan Z'ye bir bakımdan geçirin bilgisayarı. Ayrıca hdd'yi de kontrol edin badsector var mı teste tabitutun. Genişletmek için tıkla... +1 Hdd den kaynaklanıyor olabilir. Kontrol ettikten sonra windowsu yeniden kurun.
EyupSultanLI dedi: A'dan Z'ye bir bakımdan geçirin bilgisayarı. Ayrıca hdd'yi de kontrol edin badsector var mı teste tabitutun. Genişletmek için tıkla... +1 Hdd den kaynaklanıyor olabilir. Kontrol ettikten sonra windowsu yeniden kurun.