Sistemin sürekli reset atması

recepyüksel

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, benim bir PSU vardı çok eskiydi. Bu PSU 4 pinlik güç girişini yakmış, PC açılmıyordu. Ben de bilgisayar tamircisine götürdüm, o da o pin girişini değiştirdi, bana da bir tane PSU verdi. Bu PSU'yu takınca sistem ne zaman yapacağı belli olmuyor, reset atıyor.
Bu sorunu tamirciye söyledim o da yeni bir PSU verdi fakat o da yapıyor. Sorun PSU'da değilse neyde, anakartta mı?

Merhaba arkadaşlar, benim bir PSU vardı çok eskiydi. Bu PSU 4 pinlik güç girişini yakmış, PC açılmıyordu. Ben de bilgisayar tamircisine götürdüm, o da o pin girişini değiştirdi, bana da bir tane PSU verdi. Bu PSU'yu takınca sistem ne zaman yapacağı belli olmuyor, reset atıyor.
Bu sorunu tamirciye söyledim o da yeni bir PSU verdi fakat o da yapıyor. Sorun PSU'da değilse neyde, anakartta mı?
Adamakıllı PSU vermiyodur. Mahalle bilgisayarcısı ise özellikle.

reis işlemci eskidende ısınıyordu ama reset atmıyordu birde internette okudum asus anti surge desteği varmış voltajla ilgili onu kapatın diyorlar biliyor musun
Adamakıllı PSU vermiyodur. Mahalle bilgisayarcısı ise özellikle.
aga verdiği psu iyi olamasada vatanda falan satılıyor kötünün iyisi ama işte neden böyle yapıyor çözemedim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı