Yada kasa içerisinde oynun kodu felan oluyor yada kutunun.Arkadaşlar gaminggenden bir sistem aldım sistemde Call of Duty Modern Warfare 2 hediyesi vardı. Sistem daha elime ulaşmadı. Oyunu nasıl alabilirim?
Gelince bakalım o zaman daha dün akşam sipariş verdim.Yada kasa içerisinde oynun kodu felan oluyor yada kutunun.
Vala hocam almadımı ya sorusunu bence aldıgınız firmaya söyleyin onlar size gerekli olan herşeyi söyler.Gelince bakalım o zaman daha dün akşam sipariş verdim.
Hiç.kimse böyle hediyeli bir sistem almadı mı ya?
Hocam illaki sosyalde de vardır alan diye yazdım sonra da konuyu öne çıkardım.Vala hocam almadımı ya sorusunu bence aldıgınız firmaya söyleyin onlar size gerekli olan herşeyi söyler.
Hocam bence firmanıza sorun size en net yanıtı onlar vericektir.Hocam illaki sosyalde de vardır alan diye yazdım sonra da konuyu öne çıkardım.
Gaming.gen'e mail atıp kodu isteyin. Daha sonra gelen kodu Intel | Software Advantage Program sitesine üye olup buradan etkinleştireceksiniz. Battle.net hesabınızı bağladığınızda oyun kütüphanenize eklenecek.Arkadaşlar gaminggenden bir sistem aldım sistemde Call of Duty Modern Warfare 2 hediyesi vardı. Sistem daha elime ulaşmadı. Oyunu nasıl alabilirim?
Hocam bir youtuber gösteriyordu onu videosunda unuttum ama, sanırım faturayı gaming gene atıyorsunuz.Hocam illaki sosyalde de vardır alan diye yazdım sonra da konuyu öne çıkardım.
Çok teşekkürler.Gaming.gen'e mail atıp kodu isteyin. Daha sonra gelen kodu Intel | Software Advantage Program sitesine üye olup buradan etkinleştireceksiniz. Battle.net hesabınızı bağladığınızda oyun kütüphanenize eklenecek.
Faturanın fotoğrafını atmam lazım değil mi?Gaming.gen'e mail atıp kodu isteyin. Daha sonra gelen kodu Intel | Software Advantage Program sitesine üye olup buradan etkinleştireceksiniz. Battle.net hesabınızı bağladığınızda oyun kütüphanenize eklenecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.