Sistemin yanında verilen MW2 nasıl alınır?

theumtkyd

Hectopat
Arkadaşlar gaminggenden bir sistem aldım sistemde Call of Duty Modern Warfare 2 hediyesi vardı. Sistem daha elime ulaşmadı. Oyunu nasıl alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar gaminggenden bir sistem aldım sistemde Call of Duty Modern Warfare 2 hediyesi vardı. Sistem daha elime ulaşmadı. Oyunu nasıl alabilirim?
Yada kasa içerisinde oynun kodu felan oluyor yada kutunun.

Gelince bakalım o zaman daha dün akşam sipariş verdim.

Hiç.kimse böyle hediyeli bir sistem almadı mı ya?
Vala hocam almadımı ya sorusunu bence aldıgınız firmaya söyleyin onlar size gerekli olan herşeyi söyler.

Gaming.gen'e mail atıp kodu isteyin. Daha sonra gelen kodu Intel | Software Advantage Program sitesine üye olup buradan etkinleştireceksiniz. Battle.net hesabınızı bağladığınızda oyun kütüphanenize eklenecek.

Gaming.gen'e mail atıp kodu isteyin. Daha sonra gelen kodu Intel | Software Advantage Program sitesine üye olup buradan etkinleştireceksiniz. Battle.net hesabınızı bağladığınızda oyun kütüphanenize eklenecek.
Çok teşekkürler.

Faturanın fotoğrafını atmam lazım değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…