Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 9 Mart 2011 #1 Eğer Windows 7 derecelendirmesini çalıştırdığınızda aşağıdaki hatayı alıyorsanız ekran kartı sürücünüzü güncellemeniz gerekiyor demektir. Yine bilgisayarınızda eksik codec olmasından dolayı da video performansı değerlendirmede sorun olabilir. Ekran kartı sürücüsünü güncellemek için Codec Paketini yüklemek için Sisteminizin Windows Deneyimi Dizini hesaplanamadı. Video yürütme performansı ölçülemiyor.
Eğer Windows 7 derecelendirmesini çalıştırdığınızda aşağıdaki hatayı alıyorsanız ekran kartı sürücünüzü güncellemeniz gerekiyor demektir. Yine bilgisayarınızda eksik codec olmasından dolayı da video performansı değerlendirmede sorun olabilir. Ekran kartı sürücüsünü güncellemek için Codec Paketini yüklemek için Sisteminizin Windows Deneyimi Dizini hesaplanamadı. Video yürütme performansı ölçülemiyor.
FurkanEmreYIlmaz Hectopat Katılım 25 Kasım 2012 Mesajlar 152 Yer Bursa Daha fazla Meslek Öğrenci 19 Nisan 2013 #2 Ya ben Q6600 OC yaptım. 2.7 Ghz deyim çıkacağım daha ama bir Windows puanı takıntım var. Codec yüklüyorum. 7850 driver güncel bir türlü düzeltemedim format atmaya üşeniyorum Windows 8 Pro kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2013
Ya ben Q6600 OC yaptım. 2.7 Ghz deyim çıkacağım daha ama bir Windows puanı takıntım var. Codec yüklüyorum. 7850 driver güncel bir türlü düzeltemedim format atmaya üşeniyorum Windows 8 Pro kullanıyorum.