Sistemlerdeki RTX 5080 kartların farkı nedir?

Yani bu Palit marka 5080 almamda bir sıkıntı olmaz o zaman değil mi? Ona göre sipariş edeceğim. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi 5080 alıyoruz ya kötü bir şey olmasın 😂😂
Alabilirsiniz, sıkıntı yok.
Yalnız konuda ekran kartını 65.000 TL'ye alacağınızı söylemişsiniz fakat İncehesap Gaming Gecesi indirimlerinde 55.000 TL'ye RTX 5080'ler bulunabiliyor.

Merhaba ben de 5080 ekran kartlı bir sistem toplamak istiyorum. Acelem yok o yüzden ekran kartını alarak başlayacağım fakat anlamadığım birkaç şey var. 65.000 TL'ye Palit markasının 5080 ekran kartı mevcut, onun haricinde 72K civarlarında hatta 80k-90k civarlarında diğer markaların kartları mevcut. Kafamı çok karıştırıyor, bunların farkları nelerdir?
Marka olması, soğutması, tasarımı, RGB olması, talep. Fiyatlarda etken şeyler bunlar. Ucuzunu al geç içindeki GPU aynı nvidia.

Alabilirsiniz, sıkıntı yok.
Yalnız konuda ekran kartını 65.000 TL'ye alacağınızı söylemişsiniz fakat İncehesap Gaming Gecesi indirimlerinde 55.000 TL'ye RTX 5080'ler bulunabiliyor.
Ne zaman oluyor o geceler? Ayrıca taksitle alacağım amazon üzerinden 9 taksit yapıyor baya avantajlı benim için

Ne zaman oluyor o geceler?
Her hafta cuma günü oluyor.
Ayrıca taksitle alacağım amazon üzerinden 9 taksit yapıyor baya avantajlı benim için.
İncehesap'ta Maximum ve Paraf kartlara vade farksız 3 taksit var. Varsa o kartlarla taksitli alabilirsiniz.
Sırf taksit için 10 bin TL fazla vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Bu, ürünün fiyatının yaklaşık %20'si eder.

Maalesef 3 taksit beni zorlar çünkü şu an aylık bayağı bir ödemem de var. Duruma göre hepsini değerlendireceğim. 5080 yazsa yeterli. MSI, Galax, Palit... Bir ton farklı marka ve farklı isimlerle kart var. Çalışma gücü aynıysa ses ve görüntü çok önemli değil benim için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef 3 taksit beni zorlar çünkü şu an aylık bayağı bir ödemem de var. Duruma göre hepsini değerlendireceğim. 5080 yazsa yeterli. MSI, Galax, Palit... Bir ton farklı marka ve farklı isimlerle kart var. Çalışma gücü aynıysa ses ve görüntü çok önemli değil benim için.
Modelden modele güçler çok minimal olacak şekilde (%0-5) değişebilir fakat hepsi temelde aynı kartlar. Sonuçta hepsinin içinde marka-modelden bağımsız olarak NVIDIA'nın GB203-400-A1 çipi var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı