Sistemlerimizi paylaşalım

Fotoğraf da ne kadar para yatıyor?

Kanka bak iyisin he. Hayallerim Ryzen 5 3600, GTX 1080, 165 Hz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanızdan memnun musunuz acaba? Çok hoşuma gittiği için i3 6100+GTX 1050 ile kullanmayı düşünüorum. Bunun büyük versiyonu olacaktı acaba uyumlu olur mu? Ekran kartım Gaming 2G modeli MSI'nın.

Kasanızdan memnun musunuz acaba? Çok hoşuma gittiği için i3 6100+GTX 1050 ile kullanmayı düşünüorum. Bunun büyük versiyonu olacaktı acaba uyumlu olur mu? Ekran kartım Gaming 2G modeli MSI'nın.
Küçük versiyon gerçekten çok küçük. Büyük versiyon da pahalı. Küçük istiyorsanız Ranker Orion, büyük istiyorsanız Sharkoon DG7000-G RGB sizin için daha iyi olur.

Küçük versiyon gerçekten çok küçük. Büyük versiyon da pahalı. Küçük istiyorsanız Ranker Orion, büyük istiyorsanız Sharkoon DG7000-G RGB sizin için daha iyi olur.
Büyük istiyorumda tipi pek hoşuma gitmedi Sharkoon'un. Aerocool ilede hemen hemen aynı fiyat. Böyle ışıl ışıl bir kasadan ziyade Cylon'un sade RGB'si çok hoşuma gidiyor. Ben en iyisi 2 hafta sonra yeni konu açayım. Teşekkürler tavsiyeniz için.

Fotoğraf da ne kadar para yatıyor?

Yani paradan ziyade çok emek var fotoğrafta. Kasanın içi olsun, masa düzeni olsun, fotoğrafta olmayan ancak sol duvarda tv ve raf yerleşimleri olsun temiz bir kurulum için çok uğraşılarak yerleştirildi. Para verip satın alarak bağla gitsin olaylarını sevmiyorum. Dün ki indirimlerde Corsair'in beyaz bir atx kasasını aldım. Itx ten atx e geçeyim diyorum ama seneye ddr5 falan çıkarsa üzülürüm.

i5 -9600k
RTX - 2060
Asus Prime Anakart
Ballistix 2x8 GB Ram 3000mhz
Masterliquid sıvı soğutucu
Corsair carbide spec delta kasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…