Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.805 Çözümler 26 Yer Muğla 12 Şubat 2022 #21 The Ruh hastasi dedi: Hocam affedersiniz ama RAM'ler ışın fırlatıyormuş gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Çok parlamış fotoğrafta normalde o kadar parlak değil ayarı kısık tam parlaklık açtığım zaman çok fazla parlıyor.
The Ruh hastasi dedi: Hocam affedersiniz ama RAM'ler ışın fırlatıyormuş gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Çok parlamış fotoğrafta normalde o kadar parlak değil ayarı kısık tam parlaklık açtığım zaman çok fazla parlıyor.
Kzylx1 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 529 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #22 @Rustin Cohle Kaç yaşındasınız hocam?
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.805 Çözümler 26 Yer Muğla 12 Şubat 2022 #23 Kzylx1 dedi: @Rustin Cohle kaç yaşındasınız hocam? Genişletmek için tıkla... 23 oldum. Aralıkta.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #24 Toplamaya yeltenmedim pek. O yüzden dağınık. Maalesef yeni odam salon olduğu için masam da yemek masası. Bu yüzden kablolarımı toplayacak alanım yok.
Toplamaya yeltenmedim pek. O yüzden dağınık. Maalesef yeni odam salon olduğu için masam da yemek masası. Bu yüzden kablolarımı toplayacak alanım yok.