F fatih0123 Hectopat Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2017 #1 Arkadaşlar epeydir aklımda site açma düşüncesi var. Az Pyhton biliyorum sonra domain, hosting alma vb. aşamaları biliyorum başka bir şey bilmiyorum. Daha neler öğrenmem gerek ? Sitemin tasarımını nasıl yapacağım ? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2017
Arkadaşlar epeydir aklımda site açma düşüncesi var. Az Pyhton biliyorum sonra domain, hosting alma vb. aşamaları biliyorum başka bir şey bilmiyorum. Daha neler öğrenmem gerek ? Sitemin tasarımını nasıl yapacağım ?
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 10 Nisan 2017 #2 Tasarımla uğraşmak istemiyorsanız Wordpress kullanabilirsiniz.
λευκότριαντάφυλλο Hectopat Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 898 Makaleler 1 Yer Macaristan/Nyíregyháza Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2017 #3 Site yerine arkadaşın da dediği gibi her hangi bir Blog sitesi kullanmanı tavsiye ederim. Tumblr kullanan bir insan olarak ama yine de sen bilirsin.
Site yerine arkadaşın da dediği gibi her hangi bir Blog sitesi kullanmanı tavsiye ederim. Tumblr kullanan bir insan olarak ama yine de sen bilirsin.