Decla Centipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #1 JavaScript ile kişisel bir site yapıyorum başlangıca bir animasyon eklemek istiyorum nasıl yapacağım?
JavaScript ile kişisel bir site yapıyorum başlangıca bir animasyon eklemek istiyorum nasıl yapacağım?
Hatayli_Developer Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 115 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop:Lenovo Thinkpad X1 Yoga Gen2 Ram:Samsun 16 GB(8 + 8) DDR3 İşlemci:İntel İ7 7600U Grafik:İntel HD Graphics 620 Depolama:512 GB SSD(256 256 şeklinde bölünmüş) İşletim Sistemi:Manjaro Linux Plasma KDE Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #2 HTML ile bir video ekleyip onu zamana göre gizle göster falan yapman lazım sanırım ve çerçeveler olmamalı kodlarını bilmiyorum ama sanırım böyle olacak.
HTML ile bir video ekleyip onu zamana göre gizle göster falan yapman lazım sanırım ve çerçeveler olmamalı kodlarını bilmiyorum ama sanırım böyle olacak.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.827 Makaleler 28 Çözümler 187 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 27 Mayıs 2024 #3 Decla dedi: JavaScript ile kişisel bir site yapıyorum başlangıca bir animasyon eklemek istiyorum nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... 11. Sınıf Web Tasarım kitabında benzer bir şey vardı bakabilirsin ancak zamanın yoksa bulup kodu atabilirim.
Decla dedi: JavaScript ile kişisel bir site yapıyorum başlangıca bir animasyon eklemek istiyorum nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... 11. Sınıf Web Tasarım kitabında benzer bir şey vardı bakabilirsin ancak zamanın yoksa bulup kodu atabilirim.
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 7 Temmuz 2024 #4 Decla dedi: JavaScript ile kişisel bir site yapıyorum başlangıca bir animasyon eklemek istiyorum nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Ne tür bir animasyon? CSS translation ve @keyframes özelliğini öğrenmelisiniz.
Decla dedi: JavaScript ile kişisel bir site yapıyorum başlangıca bir animasyon eklemek istiyorum nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Ne tür bir animasyon? CSS translation ve @keyframes özelliğini öğrenmelisiniz.