Acı Rakı Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 730 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #1 Selam sadece kendi web sitemin verilerini nasıl temizleyebilirim tarayıcıdan? İlk defa girmiş gibi olmasını istiyorum siteme.
Selam sadece kendi web sitemin verilerini nasıl temizleyebilirim tarayıcıdan? İlk defa girmiş gibi olmasını istiyorum siteme.
R raltahook07 Megapat Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 29 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #2 chrome kullanıyorsan arama çubuğunda site adresinin yanındaki ikona tıkla çerezler olacak oradan kaldırabilirsin
chrome kullanıyorsan arama çubuğunda site adresinin yanındaki ikona tıkla çerezler olacak oradan kaldırabilirsin
M ManchesterCity Hectopat Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 1.083 4 Aralık 2022 #3 Acı Rakı dedi: Selam sadece kendi web sitemin verilerini nasıl temizleyebilirim tarayıcıdan? İlk defa girmiş gibi olmasını istiyorum siteme. Genişletmek için tıkla... Gizli sekmeden girebilirsiniz hocam.
Acı Rakı dedi: Selam sadece kendi web sitemin verilerini nasıl temizleyebilirim tarayıcıdan? İlk defa girmiş gibi olmasını istiyorum siteme. Genişletmek için tıkla... Gizli sekmeden girebilirsiniz hocam.
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 5 Aralık 2022 #4 Tarayıcınızı söylemediğiniz için Chrome'dan gösterdim. Diğer Chromium tarayıcılarda da benzerdir. Firefox'da da aynı şekilde kilit simgesinden yapıyorsun.
Tarayıcınızı söylemediğiniz için Chrome'dan gösterdim. Diğer Chromium tarayıcılarda da benzerdir. Firefox'da da aynı şekilde kilit simgesinden yapıyorsun.