Good World Femtopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3 20 Ağustos 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, Siteme yeni skript kurdum, phpmyadmin’den SQL import ettim ama sitem tam açılmıyor. Bozuk gözüküyor, her şey bir birinin üzerine binmiş. Yani sitenin tam halı gözükmüyor, tema falan hepsi yok olmuş. Lütfen yardımcı olun.
Merhaba arkadaşlar, Siteme yeni skript kurdum, phpmyadmin’den SQL import ettim ama sitem tam açılmıyor. Bozuk gözüküyor, her şey bir birinin üzerine binmiş. Yani sitenin tam halı gözükmüyor, tema falan hepsi yok olmuş. Lütfen yardımcı olun.
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 20 Ağustos 2020 #2 Eğer yedek almadıysanız script'i silmeyi deneyin belki düzelme şansı vardır, yedek aldıysanız yedekteki tarihe döndürün.
Eğer yedek almadıysanız script'i silmeyi deneyin belki düzelme şansı vardır, yedek aldıysanız yedekteki tarihe döndürün.
O Orion Nebula Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 1.760 Çözümler 2 20 Ağustos 2020 #3 Good World dedi: Merhaba arkadaşlar, Siteme yeni skript kurdum, phpmyadmin’den SQL import ettim ama sitem tam açılmıyor. Bozuk gözüküyor, her şey bir birinin üzerine binmiş. Yani sitenin tam halı gözükmüyor, tema falan hepsi yok olmuş. Lütfen yardımcı olun. Genişletmek için tıkla... Hata kodu varsa iletin yardımcı olalım. Büyük ihtimalle MySQL bilgilerini girmemişsinizdir.
Good World dedi: Merhaba arkadaşlar, Siteme yeni skript kurdum, phpmyadmin’den SQL import ettim ama sitem tam açılmıyor. Bozuk gözüküyor, her şey bir birinin üzerine binmiş. Yani sitenin tam halı gözükmüyor, tema falan hepsi yok olmuş. Lütfen yardımcı olun. Genişletmek için tıkla... Hata kodu varsa iletin yardımcı olalım. Büyük ihtimalle MySQL bilgilerini girmemişsinizdir.
dgknbzglu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 54 Yer İstanbul/Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PHP Developer 20 Ağustos 2020 #4 Dosyaların dizine tamamen yüklendiğinden emin olun, veritabanı bilgilerinin doğru girildiğinden emin olun. Hata kodu varsa iletin.
Dosyaların dizine tamamen yüklendiğinden emin olun, veritabanı bilgilerinin doğru girildiğinden emin olun. Hata kodu varsa iletin.