7 720718 Centipat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 349 Çözümler 2 17 Şubat 2024 #1 Merhaba, bir sitem var bunu Discord'da paylaşınca aynı aşağıda ki gibi onun altında bir embed (ekleme) çıkmasını istiyorum:
Merhaba, bir sitem var bunu Discord'da paylaşınca aynı aşağıda ki gibi onun altında bir embed (ekleme) çıkmasını istiyorum:
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #2 720718 dedi: Merhaba, bir sitem var bunu Discord'da paylaşınca aynı aşağıda ki gibi onun altında bir embed (ekleme) çıkmasını istiyorum: Eki Görüntüle 2119249 Genişletmek için tıkla... Hocam meta tag öğrenmeniz gerekli. SEO Araçları - IHS İyi bir arama pozisyonu yakalamak için, IHS'nin Meta-Tag Oluşturucu Aracını üye olmadan kullanarak Google için en uygun meta-tagleri oluşturabilirsiniz. www.ihs.com.tr
720718 dedi: Merhaba, bir sitem var bunu Discord'da paylaşınca aynı aşağıda ki gibi onun altında bir embed (ekleme) çıkmasını istiyorum: Eki Görüntüle 2119249 Genişletmek için tıkla... Hocam meta tag öğrenmeniz gerekli. SEO Araçları - IHS İyi bir arama pozisyonu yakalamak için, IHS'nin Meta-Tag Oluşturucu Aracını üye olmadan kullanarak Google için en uygun meta-tagleri oluşturabilirsiniz. www.ihs.com.tr