1mpR0sibbLe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2018 Mesajlar 1.202 Çözümler 7 6 Haziran 2021 #11 Firmalar bazı ülkelerin IP Bloklarını banlayabiliyorlar. Otonom sistem numarası dediği operatörün yurt dışı çıkışı için kullandığı cihaz - IP adresi oluyor. VPN ile giriş yapıp site yöneticisinden gerekli yanıtları alabilirsin.
Firmalar bazı ülkelerin IP Bloklarını banlayabiliyorlar. Otonom sistem numarası dediği operatörün yurt dışı çıkışı için kullandığı cihaz - IP adresi oluyor. VPN ile giriş yapıp site yöneticisinden gerekli yanıtları alabilirsin.
2 244756 Kilopat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 1.119 Çözümler 5 6 Haziran 2021 #12 ItsAllGoodman dedi: Ben eminim. Kimse kendi IP adresi ile ban yemez (eğer bilgisayarı zombi bir DDOS makinesi değilse). Genişletmek için tıkla... Mt2'de site ve oyundan ip ban yedigim icin oyle dusundum. Imkansiz degil.
ItsAllGoodman dedi: Ben eminim. Kimse kendi IP adresi ile ban yemez (eğer bilgisayarı zombi bir DDOS makinesi değilse). Genişletmek için tıkla... Mt2'de site ve oyundan ip ban yedigim icin oyle dusundum. Imkansiz degil.