Lethium6161 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 520 Çözümler 4 1 Eylül 2020 #11 KlesS dedi: Ne alaka? Ablan EBA'na girip hunharca karıştırıp millete kötü mesaj atacak kadar zalim değildir herhalde. Genişletmek için tıkla... Ben PC'de arkadaşla oyun oynuyorum. O yüzden dedim. Yazdığın yorum biraz kabaca olmuş. 326001 dedi: @Lethium6161 hocam ablanızdan engellemek için site engelleme gerçekten iyi bir çözüm. Ben de hep oyun sitelerini kardeşime engelliyorum. Hocam EBA, Eğitim Bilişim Ağı, Ders, Haber, e-Dergi, e-Kitap, Video, Ses, Görsel, e-Doküman, İçerik | Eğitim Bilişim Ağı sayfasını deneyin. Ablanız kaçıncı sınıf. Ona göre de hangi sınıfsa onun linki de var. Genişletmek için tıkla... Ablam 11.sınıfa gidiyor. Arkadaşlar yapmama rağmen olmadı help. @326001 reiz dediklerinizi yaptım ama hala siteye giriş yapabiliyorum. Dosya Ekleri Screenshot_3.png 10,4 KB · Görüntüleme: 38 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2020
KlesS dedi: Ne alaka? Ablan EBA'na girip hunharca karıştırıp millete kötü mesaj atacak kadar zalim değildir herhalde. Genişletmek için tıkla... Ben PC'de arkadaşla oyun oynuyorum. O yüzden dedim. Yazdığın yorum biraz kabaca olmuş. 326001 dedi: @Lethium6161 hocam ablanızdan engellemek için site engelleme gerçekten iyi bir çözüm. Ben de hep oyun sitelerini kardeşime engelliyorum. Hocam EBA, Eğitim Bilişim Ağı, Ders, Haber, e-Dergi, e-Kitap, Video, Ses, Görsel, e-Doküman, İçerik | Eğitim Bilişim Ağı sayfasını deneyin. Ablanız kaçıncı sınıf. Ona göre de hangi sınıfsa onun linki de var. Genişletmek için tıkla... Ablam 11.sınıfa gidiyor. Arkadaşlar yapmama rağmen olmadı help. @326001 reiz dediklerinizi yaptım ama hala siteye giriş yapabiliyorum.