bir2bir3bir4 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 2.362 Çözümler 21 3 Ekim 2021 #1 Host dosyası ile yapmayı denedim maalesef olmadı. Modem ayarlarından da olmadı. Nasıl engellerim?
UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 3 Ekim 2021 #2 bir2bir3bir4 dedi: Host dosyası ile yapmayı denedim maalesef olmadı. Modem ayarlarından da olmadı. Nasıl engellerim? Genişletmek için tıkla... Web sitelerine erişime izin verme veya erişimi engelleme - Chrome Enterprise and Education Yardım Yönetilen Chrome tarayıcılar ve ChromeOS cihazlar için geçerlidir. Chrome Tarayıcı'yı yönetmiyor musunuz? support.google.com
bir2bir3bir4 dedi: Host dosyası ile yapmayı denedim maalesef olmadı. Modem ayarlarından da olmadı. Nasıl engellerim? Genişletmek için tıkla... Web sitelerine erişime izin verme veya erişimi engelleme - Chrome Enterprise and Education Yardım Yönetilen Chrome tarayıcılar ve ChromeOS cihazlar için geçerlidir. Chrome Tarayıcı'yı yönetmiyor musunuz? support.google.com
Ynka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.523 Çözümler 19 3 Ekim 2021 #3 bir2bir3bir4 dedi: Host dosyası ile yapmayı denedim maalesef olmadı. Modem ayarlarından da olmadı. Nasıl engellerim? Genişletmek için tıkla... Kullandığınız net firmasını arıyıp yasaklamak istediğiniz siteyi söylemeniz yeterli.
bir2bir3bir4 dedi: Host dosyası ile yapmayı denedim maalesef olmadı. Modem ayarlarından da olmadı. Nasıl engellerim? Genişletmek için tıkla... Kullandığınız net firmasını arıyıp yasaklamak istediğiniz siteyi söylemeniz yeterli.