Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 23 Mart 2019 #31 Bayram Şenakar dedi: Technopat'ta geliştirici yok. Konuşulan geliştirici muhabbeti o eklentiyi yazan geliştirici için. Genişletmek için tıkla... O kadarını bilmiyorum. Eksiklikler olduğu ve bunların giderilemediği bariz ama.
Bayram Şenakar dedi: Technopat'ta geliştirici yok. Konuşulan geliştirici muhabbeti o eklentiyi yazan geliştirici için. Genişletmek için tıkla... O kadarını bilmiyorum. Eksiklikler olduğu ve bunların giderilemediği bariz ama.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.469 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 23 Mart 2019 #32 Hız anlamında bende hiçbir sorun yok. Yalnızca nadir olarak yüklenemediği veya hata aldığı olabiliyor Genel olarak memnunum yani.
Hız anlamında bende hiçbir sorun yok. Yalnızca nadir olarak yüklenemediği veya hata aldığı olabiliyor Genel olarak memnunum yani.
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mart 2019 #33 Yahu çıldıracağım sanki internetim 150 Kb/s olmuş gibi hissediyorum acil bakın. @Recep Baltaş ve @Ali Güngör lütfen bakın. Gerçekten sorun var ve herkes muzdarip.
Yahu çıldıracağım sanki internetim 150 Kb/s olmuş gibi hissediyorum acil bakın. @Recep Baltaş ve @Ali Güngör lütfen bakın. Gerçekten sorun var ve herkes muzdarip.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 23 Mart 2019 #34 Neşeli Enginar dedi: Bende hic sorun yok Genişletmek için tıkla... Som agzimi s'eyedeyim ahahahhaa sorun basladi bu iletiyi yazdigimdan beri Silinen üye dedi: @Neşeli Enginar orası Alamanya Genişletmek için tıkla... Yok ülke ile alakasi pek. Hani bir dosya indirecek olsak internet hizinin bir önemi var ama bir siteye ileti göndermekten bahsediyorum
Neşeli Enginar dedi: Bende hic sorun yok Genişletmek için tıkla... Som agzimi s'eyedeyim ahahahhaa sorun basladi bu iletiyi yazdigimdan beri Silinen üye dedi: @Neşeli Enginar orası Alamanya Genişletmek için tıkla... Yok ülke ile alakasi pek. Hani bir dosya indirecek olsak internet hizinin bir önemi var ama bir siteye ileti göndermekten bahsediyorum
VAHŞİ KAPİTALİST Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2019 #35 Şu an acayip yavaşlama var.
Y Yunusemre3456 Ziyaretçi 23 Mart 2019 #36 Neşeli Enginar dedi: Yok ülke ile alakasi pek. Genişletmek için tıkla... Dalgasına yazmıştım ahahahahahah
Neşeli Enginar dedi: Yok ülke ile alakasi pek. Genişletmek için tıkla... Dalgasına yazmıştım ahahahahahah
AcemiTeknocu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 2.235 Çözümler 2 23 Mart 2019 #37 Anasayfa 15 saniyede yükleniyor. Bu beni siteden soğuttu açıkçası. Genelde günde 3 4 saat sitede takılırım. Şu anda 20 dakika o da zorla bir bakınıp çıkıyorum.
Anasayfa 15 saniyede yükleniyor. Bu beni siteden soğuttu açıkçası. Genelde günde 3 4 saat sitede takılırım. Şu anda 20 dakika o da zorla bir bakınıp çıkıyorum.
1 117084 Kilopat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 1.944 Makaleler 4 Çözümler 11 23 Mart 2019 #38 Bir bende sorun yok ya Sorun yaşayan arkadaşlar CMD'yi açıp 'tracert technopat.net' yapabilir mi?
Bayram Şenakar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 2.726 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air M2 8GB - 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 23 Mart 2019 #39 117084 dedi: Bir bende sorun yok ya Sorun yaşayan arkadaşlar CMD'yi açıp 'tracert technopat.net' yapabilir mi? Genişletmek için tıkla... Tracert ile alakası yok. Senin bilgisayarından gönderdiğin istek sunucuya ulaşınca olay bitiyor mu sanıyorsun
117084 dedi: Bir bende sorun yok ya Sorun yaşayan arkadaşlar CMD'yi açıp 'tracert technopat.net' yapabilir mi? Genişletmek için tıkla... Tracert ile alakası yok. Senin bilgisayarından gönderdiğin istek sunucuya ulaşınca olay bitiyor mu sanıyorsun
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.849 Makaleler 6 Çözümler 137 23 Mart 2019 #40 Bir yavaşlık var. Konular arasında geçişler çok uzun sürüyor son zamanlarda.