M Mr.Tech Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 439 Çözümler 4 21 Aralık 2024 #1 Herkese selam. Trafficjunky.com ya da .net alışveriş sitelerinin birinde reklama tıklayınca karşıma çıktı. Bu site herhangi bir problem çıkarır mı? Telefon güvenilmez olarak uyarı verdi de. Teşekkürler.
Herkese selam. Trafficjunky.com ya da .net alışveriş sitelerinin birinde reklama tıklayınca karşıma çıktı. Bu site herhangi bir problem çıkarır mı? Telefon güvenilmez olarak uyarı verdi de. Teşekkürler.
Simon_Henriksson Centipat Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 1.524 Çözümler 3 21 Aralık 2024 #2 Kimlik ve kredi karti bilgilerinizi girmeyin.
M Mr.Tech Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 439 Çözümler 4 21 Aralık 2024 #3 Simon_Henriksson dedi: Kimlik ve kredi karti bilgilerinizi girmeyin. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir bilgi sormasına müsade etmede sayfayı kapattım. Herhangi zaralı bir yazılım geçişi veya benzeri bir durum olmasından endişe ettim.
Simon_Henriksson dedi: Kimlik ve kredi karti bilgilerinizi girmeyin. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir bilgi sormasına müsade etmede sayfayı kapattım. Herhangi zaralı bir yazılım geçişi veya benzeri bir durum olmasından endişe ettim.
Simon_Henriksson Centipat Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 1.524 Çözümler 3 21 Aralık 2024 #4 Mr.Tech dedi: Herhangi bir bilgi sormasına gerek kalmadan sayfayı kapattım. Herhangi zaralı bir yazılım geçişi veya benzeri bir durum olmasından endişe ettim. Genişletmek için tıkla... Bir sey olmaz o zaman.
Mr.Tech dedi: Herhangi bir bilgi sormasına gerek kalmadan sayfayı kapattım. Herhangi zaralı bir yazılım geçişi veya benzeri bir durum olmasından endişe ettim. Genişletmek için tıkla... Bir sey olmaz o zaman.
M Mr.Tech Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 439 Çözümler 4 21 Aralık 2024 #5 Simon_Henriksson dedi: Bir şey olmaz o zaman. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2024
Simon_Henriksson Centipat Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 1.524 Çözümler 3 21 Aralık 2024 #6 Mr.Tech dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
Tory Schistad Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #7 Mr.Tech dedi: Herhangi bir bilgi sormasına müsade etmede sayfayı kapattım. Herhangi zaralı bir yazılım geçişi veya benzeri bir durum olmasından endişe ettim. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir zararlı yazılım indirip ve açınca bulaşır. Linke tıklasanızda sadece ip adressiniz gider.
Mr.Tech dedi: Herhangi bir bilgi sormasına müsade etmede sayfayı kapattım. Herhangi zaralı bir yazılım geçişi veya benzeri bir durum olmasından endişe ettim. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir zararlı yazılım indirip ve açınca bulaşır. Linke tıklasanızda sadece ip adressiniz gider.