Site içi arama

Sosyal için hangi arama özelliğini tercih edersiniz?

• Google

Oy: 2 5,9%
  • Eski, Orijinal

Oy: 32 94,1%

• Oy verenlerin toplamı
    34
Bence kalmalı. Ama hoş durduğundan değil. Sanırım bu foruma Xenforo'nun gelişmiş arama özelliği alınmamış. Bu yüzden aramalarda her zaman istediğim şeyi bulamayabiliyorum. Google özel arama bu durumu çözebilir. Sanırım yöneticiler de bu yüzden eklemişler.

Arama servisi, eski haline dönmeli.
Şimdiki haliyle iyi değil

Son düzenleme:
Bende de var aynı hata glitch oluyor her resimde.

Şu anlık alt tarafta konular çıkıyor, konular gittiği gün sürekli ana sayfaya dönüp konulara giriyordum, Mobile internet adresini kullanıyorum. Google içi arama kısmı biraz eksik kalacaktır, istediğimiz gibi arama yapamıyoruz.
Siteye girişi hızlı olarak böyle sağlıyorum;

2 gün önce sürekli tek bir konu görüp menüden diğer konulara erişiyordum;

(Fotoğraflar temsilidir, burada konu bitiyordu, alt tarafta yeni konular ve en son mesaj yazılan konular çıkmıyordu. Uygulamada ise öyle bi sorun olmadı ama hala uygulamaya alışamadığım için bunu kullanıyorum)
Resim olayını düzeltmeye çalıştığınızı biliyorum, onu diğer arkadaşlar söylemiş ve siz de farkındasınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Resimler çizik şekilde oluyor. Mesela ortası beyaz, sarı, kırmızı çizgiler. Tabii farklı renklerden de olabiliyor.

Bu sorun düzelmiş olmalı.

Güncelleme: Arama eski haline getirildi.

Son düzenleme:
Google aramalarında önbellek benzeri bir katman ile karşılaşıyorum bir süredir. Siteye girmiyorum aslında, bir tür aynalama oluyor. Bu duruma da bakılmalı. Bazı değişiklikler alışkanlıklara ve pratikliğe balta vurabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…