Site içindeki listenin linki nasıl bulunur?

Atakan159

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RAM 16GB(8x2) 3600Mhz
Ekran kartı RTX 3070 Ti
Anakart B550M DS3H
İşlemci Ryzen 5 5600
Öncelikle konuyu doğru yere mi açtım emin değilim, yanlış yerdeyse kusura bakmayın.

Exhibitor List - Saha Expo Defence & Aerospace Exhibition bu sitede ki katılımcı lisetesini isme göre, ülkeye göre, veya sektöre göre filtreleyebiliyorum. Fakat filtreleme sonrası çıkan site linki hep aynı kalıyor. Direkt ilgili filtrelemeye yönlendiren bir site link var mı? Varsa nasıl bulurum? Örnek olarak linke tıklandığında direkt "C" sayfasına yönlendirecek, şu an her türlü "All" sayfasına yönlendiriyor.

Mümkün değil gibi gözüküyor.

Site bunlar için link oluşturmuyor görünüyor.
JavaScript ile çalışıyor, veriyi dinamik gösteriyor.

Teşekkürler, en azından mümkün olmadığını öğrendim, uğraşmama gerek kalmadı

Aşağıdaki kodu deneyebilirsiniz. Aktif sayfada bulunan kayıtların isim ve urllerini verecektir.

JavaScript:
document.querySelectorAll('.guttered > *').forEach(item => {
    item.textContent && console.log(item.textContent);
    item.querySelector('a:last-child')?.href && console.log(item.querySelector('a:last-child').href);
});

Tüm harfler için gene querySelectorAll ve forEach kullanabilirsiniz. Tüm harfler elinizde olduktan sonra döngü içerisinde her bir kayıt için ayrı ayrı aktif item (li) için click() fonksiyonunu tetikleyebilirsin. Click kısmını aşağıya koyuyorum.

JavaScript:
document.querySelectorAll('li')[12].click();

Fields of activity gibi diğer select filtreleri için de;

Kod:
const selectElement = document.querySelector('.activities-filter > select');
selectElement.selectedIndex = 1; // value de kullanabilirsiniz.

setTimeout(() => {
    selectElement.dispatchEvent(new Event('change', { bubbles: true }));
}, 0);

Yalnız bu işlemleri yapmak yasal olabilir veya yasal olmayabilir. Bu hususta dikkat etmenizi tavsiye ediyor, sorumluluğun size ait olduğunu belirtiyorum.

Kolaylıklar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…