Site indirme sorunu

plant

Decapat
Merhaba, bir sitede çok sayıda farklı sayfayı indirmek istiyorum. Sayfa içeriğinde Java, flash gibi interaktif açılıp kapanan değişken bölümler var. Sayfanın tümünü kaydettiğimde internetsiz olarak açtığımda sayfa içeriklerinin tamamı olmuyor. Tıklayıp açtığım yerleri kaydetmeye bile razıyım. Site kaydetme yazılımları da denedim ama düz sayfa olmadığı için istediğim içeriği kaydedebilen olmadı. Sniffer gibi tarayıcı eklentileri de denedim ancak onlar da işe yaramadı. Bu sorunumu çözecek daha gelişmiş yöntemler için tavsiyeye ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskiden site indirme yazılımlarını ben de kullanmıştım. İlgili yazılımşların derinlik / katman / layer ayarları oluyor. Yani site üzerindeki linklerin kaynaklarını ne kadar derinlikte indireceğini belirleyebiliyorsun.

Bir çok sayfadaki veriler başka kaynaklardan servis edildiği için onları da indirmesi gerekebiliyor. Oraları kurcalayarak bir sonu elde edebilirsin. Ama ben de tam bu yüzden kullanmayı bırakmıştım. Çok fazla derin bir indirme istediğinde muazzam dosya boyutlarına ulaşabiliyor.

Tabi başka öneriler de olacaktır. Bu yazılımları en son 10 sene önce kullanmıştım çünkü.

Bahsettiğiniz gibi dernilik olayından dolayı olmuyor galiba. Ancak sayfanın kaynak kodlarını açıp genişlettiğimde aradıklarımı bulabiliyorum, kod konsolu böyle bir işlem için kullanıllabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…