Site internette yayınlamak için ne yapmalı?

Makaleler
2
Merhabalar sitemi internette yeniden hizmete açacağım hosting ve domain nasıl alınır alındıktan sonra site çalışır mı siteye bir şey atma nasıl olur?

link, link
Bu linkleri oku, yazıda söylenen host veya domain şirketlerini kullanmakz zorunda değilsin birüsü firma var.

Hocam öncelikle alan adı almalısın (.com öneririm fiyatı 70-120 arası değişir firmaya göre) web de ücretsiz website şablonu düzenleyen firmalar var bunlarla iletişime geçiyorsun alana adını bunlara veriyorsun onlar 1-3 günde adminastot panel ile birlikte teslim ediyorlar.
Yannişim olabilir fakat böyle biliyorum.

Tez ödevi verildi godaddy hosting almayı düşünüyorum alan adı ücretsiz gelecek anlaşmalı site üzerinden satın alınırsa indirimli ödevi sitede yayınlamamız ve çalışması gerekiyor asıl sorun burada hosting ve domain aldığım zaman site açık ve içine bilgi atabilir miyim?

Atabilirsiniz, ancak site dediğiniz şeyide sizin atmanız lazım. Wordpress, joomla gibi bir hazır yönetim sistemi kullanabilirsiniz veya kullandığınız host firmasının sunduğu hazır şablon var ise onları kullanabilirsiniz veya kendiniz web sitesi tasarlayıp hosta atabilirsiz.

Hazır şablon kullanmak yasak kendimiz tasarlayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…