6 628468 Centipat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 232 22 Nisan 2023 #1 Sitelere kamera izni vermediğimiz sürece kameramıza erişemez, değil mi? Hangi site kamerama erişmiş nasıl bakabilirim?
Sitelere kamera izni vermediğimiz sürece kameramıza erişemez, değil mi? Hangi site kamerama erişmiş nasıl bakabilirim?
Swearr Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 502 Çözümler 2 22 Nisan 2023 #2 628468 dedi: Sitelere kamera izni vermediğimiz sürece kameramıza erişemez, değil mi? Hangi site kamerama erişmiş nasıl bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam azıcık açar mısınız konuyu.
628468 dedi: Sitelere kamera izni vermediğimiz sürece kameramıza erişemez, değil mi? Hangi site kamerama erişmiş nasıl bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam azıcık açar mısınız konuyu.
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.420 Makaleler 1 Çözümler 55 22 Nisan 2023 #3 chrome://settings/content/camera Buradan bakabilirsin.
mayroxoi Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 677 Çözümler 3 22 Nisan 2023 #4 628468 dedi: Sitelere kamera izni vermediğimiz sürece kameramıza erişemez, değil mi? Hangi site kamerama erişmiş nasıl bakabilirim? Genişletmek için tıkla... chrome://settings/content/camera buradan bakabilirsin. Ayrıca izin vermezsen hiçbir site kamerana erişemez.
628468 dedi: Sitelere kamera izni vermediğimiz sürece kameramıza erişemez, değil mi? Hangi site kamerama erişmiş nasıl bakabilirim? Genişletmek için tıkla... chrome://settings/content/camera buradan bakabilirsin. Ayrıca izin vermezsen hiçbir site kamerana erişemez.
6 628468 Centipat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 232 22 Nisan 2023 #5 mayroxoi dedi: chrome://settings/content/camera buradan bakabilirsin. Ayrıca izin vermezsen hiçbir site kamerana erişemez. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda ki bütün kamera erişimini ben kapattım bir siteye erişim izni versek bile kamera gösterir mi?
mayroxoi dedi: chrome://settings/content/camera buradan bakabilirsin. Ayrıca izin vermezsen hiçbir site kamerana erişemez. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda ki bütün kamera erişimini ben kapattım bir siteye erişim izni versek bile kamera gösterir mi?
mayroxoi Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 677 Çözümler 3 22 Nisan 2023 #6 628468 dedi: Bilgisayarda ki bütün kamera erişimini ben kapattım bir siteye erişim izni versek bile kamera gösterir mi? Genişletmek için tıkla... Yok izin bile versen bilgisayardan direkt erişimi kapadıysan göremez kimse seni.
628468 dedi: Bilgisayarda ki bütün kamera erişimini ben kapattım bir siteye erişim izni versek bile kamera gösterir mi? Genişletmek için tıkla... Yok izin bile versen bilgisayardan direkt erişimi kapadıysan göremez kimse seni.
6 628468 Centipat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 232 22 Nisan 2023 #7 mayroxoi dedi: Yok izin bile versen bilgisayardan direkt erişimi kapadıysan göremez kimse seni. Genişletmek için tıkla... Kesin değil mi biraz tedirgin oldum gibi. Ayarlardan kamera erişimini full kapattım son kamera erişimi yeri var. Erişşe orada yazar mı? ImDominatingU dedi: chrome://settings/content/camera Buradan bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... İzni verdim kapattım erişmiş olabilir mi anlık olarak. Bilgisayar ayarlarından kamera erişimi kapat demiştim.
mayroxoi dedi: Yok izin bile versen bilgisayardan direkt erişimi kapadıysan göremez kimse seni. Genişletmek için tıkla... Kesin değil mi biraz tedirgin oldum gibi. Ayarlardan kamera erişimini full kapattım son kamera erişimi yeri var. Erişşe orada yazar mı? ImDominatingU dedi: chrome://settings/content/camera Buradan bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... İzni verdim kapattım erişmiş olabilir mi anlık olarak. Bilgisayar ayarlarından kamera erişimi kapat demiştim.
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.420 Makaleler 1 Çözümler 55 22 Nisan 2023 #8 628468 dedi: Kesin değil mi biraz tedirgin oldum gibi. Ayarlardan kamera erişimini full kapattım son kamera erişimi yeri var. Erişşe orada yazar mı? İzni verdim kapattım erişmiş olabilir mi anlık olarak. Bilgisayar ayarlarından kamera erişimi kapat demiştim. Genişletmek için tıkla... Hayır, sorun olmaz. +18 sitelere mi girdin ne bu telaş sakin Girsen de bir şey olmaz, erişemezler kapatmışsın zaten.
628468 dedi: Kesin değil mi biraz tedirgin oldum gibi. Ayarlardan kamera erişimini full kapattım son kamera erişimi yeri var. Erişşe orada yazar mı? İzni verdim kapattım erişmiş olabilir mi anlık olarak. Bilgisayar ayarlarından kamera erişimi kapat demiştim. Genişletmek için tıkla... Hayır, sorun olmaz. +18 sitelere mi girdin ne bu telaş sakin Girsen de bir şey olmaz, erişemezler kapatmışsın zaten.
6 628468 Centipat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 232 22 Nisan 2023 #9 ImDominatingU dedi: Hayır, sorun olmaz. +18 sitelere mi girdin ne bu telaş sakin Girsen de bir şey olmaz, erişemezler kapatmışsın zaten. Genişletmek için tıkla... Yok hayır bir vds sitesi ImDominatingU dedi: Hayır, sorun olmaz. +18 sitelere mi girdin ne bu telaş sakin Girsen de bir şey olmaz, erişemezler kapatmışsın zaten. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan erişim kapalı siteye izin versem bile erişebilirler mi?
ImDominatingU dedi: Hayır, sorun olmaz. +18 sitelere mi girdin ne bu telaş sakin Girsen de bir şey olmaz, erişemezler kapatmışsın zaten. Genişletmek için tıkla... Yok hayır bir vds sitesi ImDominatingU dedi: Hayır, sorun olmaz. +18 sitelere mi girdin ne bu telaş sakin Girsen de bir şey olmaz, erişemezler kapatmışsın zaten. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan erişim kapalı siteye izin versem bile erişebilirler mi?
mayroxoi Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 677 Çözümler 3 22 Nisan 2023 #10 628468 dedi: Kesin değil mi biraz tedirgin oldum gibi. Ayarlardan kamera erişimini Full kapattım son kamera erişimi yeri var. Erişe orada yazar mı? İzni verdim kapattım erişmiş olabilir mi anlık olarak. Bilgisayar ayarlarından kamera erişimi kapat demiştim. Genişletmek için tıkla... bu kadar telaşlanmana gerek yok kamera erişimini kaparsan kimse erişemez. 628468 dedi: Yok hayır bir VDS sitesi. Ayarlardan erişim kapalı siteye izin versem bile erişebilirler mi? Genişletmek için tıkla... Erişim versen bile erişemez sakin ol biraz.
628468 dedi: Kesin değil mi biraz tedirgin oldum gibi. Ayarlardan kamera erişimini Full kapattım son kamera erişimi yeri var. Erişe orada yazar mı? İzni verdim kapattım erişmiş olabilir mi anlık olarak. Bilgisayar ayarlarından kamera erişimi kapat demiştim. Genişletmek için tıkla... bu kadar telaşlanmana gerek yok kamera erişimini kaparsan kimse erişemez. 628468 dedi: Yok hayır bir VDS sitesi. Ayarlardan erişim kapalı siteye izin versem bile erişebilirler mi? Genişletmek için tıkla... Erişim versen bile erişemez sakin ol biraz.