Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 12 Şubat 2022 #11 xGhostx dedi: Site klonlamak yasal değil mi? Genişletmek için tıkla... Sitelerin Front-End kodları açıktır zaten. Sen kendin kodlayarak bir sitenin aynısını yapmaya çalışacaksın. Gelismek için, neden illegal olsun.
xGhostx dedi: Site klonlamak yasal değil mi? Genişletmek için tıkla... Sitelerin Front-End kodları açıktır zaten. Sen kendin kodlayarak bir sitenin aynısını yapmaya çalışacaksın. Gelismek için, neden illegal olsun.
xGhostx Centipat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 603 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #12 Ecmel dedi: Sitelerin Front-End kodları açıktır zaten. Sen kendin kodlayarak bir sitenin aynısını yapmaya çalışacaksın. Gelismek için, neden illegal olsun. Genişletmek için tıkla... Anladım zaten yapmıştım bir ara
Ecmel dedi: Sitelerin Front-End kodları açıktır zaten. Sen kendin kodlayarak bir sitenin aynısını yapmaya çalışacaksın. Gelismek için, neden illegal olsun. Genişletmek için tıkla... Anladım zaten yapmıştım bir ara