Mellehet Kilopat Katılım 28 Nisan 2014 Mesajlar 135 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2015 #1 Bir haftadır uğraşıyorum. Birşeyler yapmaya çalıştım. Sizce nasıl olmuş ? Site tasarımı daha tam bitmiş halde değildir. Birçok eksik mevcut... Zamanla düzenlenecek inşAllah. www.islamiezgi.com: WWW.İSLAMİEZGİ.COM
Bir haftadır uğraşıyorum. Birşeyler yapmaya çalıştım. Sizce nasıl olmuş ? Site tasarımı daha tam bitmiş halde değildir. Birçok eksik mevcut... Zamanla düzenlenecek inşAllah. www.islamiezgi.com: WWW.İSLAMİEZGİ.COM
D deepdark0 Ziyaretçi 6 Mart 2015 #2 Ellerine sağlık şimdilik güzel olmuş. Zamanla ihtiyaca göre şekillendirme yaparsın.
B Buğra tulpar Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Ağustos 2014 Mesajlar 2.961 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2015 #3 Hazır şablonla mı yaptınız? Güzel olmuş, hayırlı olsun.
Mellehet Kilopat Katılım 28 Nisan 2014 Mesajlar 135 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2015 #4 Silinen üye dedi: Ellerine sağlık şimdilik güzel olmuş. Zamanla ihtiyaca göre şekillendirme yaparsın. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz için teşekkür ederim. Buğra tulpar dedi: Hazır şablonla mı yaptınız? Güzel olmuş, hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Evet normalde Hazır Restauran Şablonuydu, ben kendi site adıma göre düzenlemeye çalıştım.
Silinen üye dedi: Ellerine sağlık şimdilik güzel olmuş. Zamanla ihtiyaca göre şekillendirme yaparsın. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz için teşekkür ederim. Buğra tulpar dedi: Hazır şablonla mı yaptınız? Güzel olmuş, hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Evet normalde Hazır Restauran Şablonuydu, ben kendi site adıma göre düzenlemeye çalıştım.
türkhack05 Hectopat Katılım 15 Nisan 2014 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2015 #5 güzel olmus kardesim eline saglık
Mellehet Kilopat Katılım 28 Nisan 2014 Mesajlar 135 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2015 #6 türkhack05 dedi: güzel olmus kardesim eline saglık Genişletmek için tıkla... EyvAllah, sağlasın.
B Batın Türk Kilopat Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 558 Makaleler 47 6 Mart 2015 #7 Sekme başlığında "Restaurant Teması" yazıyor, onu değiştirmelisin.