Y Yengeyeelifdedinusta Femtopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #1 Sitede açılan pencerelerdeki programlar indirdim, ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2021
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 8.037 Makaleler 5 Çözümler 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #2 Yengeyeelifdedinusta dedi: Sitede açılan pencerelerdeki programlar indirdim, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Silmelisin.
Yengeyeelifdedinusta dedi: Sitede açılan pencerelerdeki programlar indirdim, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Silmelisin.
Radian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer CIA Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: AMD Ryzen 5 3600 / MSI RX5600 XT Mech OC / MSI B450M-A Pro Max / CRUCIAL 3000MHz DDR4 (8X2) 16 GB Ram / WD Blue 500GB NVMe SSD / CORSAIR Carbide Spec Delta / ACER EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #3 Yengeyeelifdedinusta dedi: Sitede açılan pencerelerdeki programlar indirdim, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kaspersky ve MalwereBytes indirip tam tarama yapmanızı öneririm.
Yengeyeelifdedinusta dedi: Sitede açılan pencerelerdeki programlar indirdim, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kaspersky ve MalwereBytes indirip tam tarama yapmanızı öneririm.
1 1024byte Centipat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 315 Çözümler 4 18 Ocak 2021 #4 Yengeyeelifdedinusta dedi: Sitede açılan pencerelerdeki programlar indirdim, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hangi platformda (Windows, Android, Linux vb.) indirdiniz ? Ve çalıştırdınız mı ?
Yengeyeelifdedinusta dedi: Sitede açılan pencerelerdeki programlar indirdim, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hangi platformda (Windows, Android, Linux vb.) indirdiniz ? Ve çalıştırdınız mı ?
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 8.037 Makaleler 5 Çözümler 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #5 @Radian neden kızgın attınız yanlış bir şey mi dedim.
Radian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer CIA Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: AMD Ryzen 5 3600 / MSI RX5600 XT Mech OC / MSI B450M-A Pro Max / CRUCIAL 3000MHz DDR4 (8X2) 16 GB Ram / WD Blue 500GB NVMe SSD / CORSAIR Carbide Spec Delta / ACER EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #6 Damon Salvatore dedi: @Radian neden kızgın attınız yanlış bir şey mi dedim. Genişletmek için tıkla... Yanlışlıkla oldu hocam.
Damon Salvatore dedi: @Radian neden kızgın attınız yanlış bir şey mi dedim. Genişletmek için tıkla... Yanlışlıkla oldu hocam.
Y Yengeyeelifdedinusta Femtopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #7 Damon Salvatore dedi: Silmelisin. Genişletmek için tıkla... Sildim. Radian dedi: Kaspersky ve MalwereBytes indirip tam tarama yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile tarama yapıp zararlı programları, dosyaları sildim. Aynı zamanda trojan remover da temiz sonuç verdi.
Damon Salvatore dedi: Silmelisin. Genişletmek için tıkla... Sildim. Radian dedi: Kaspersky ve MalwereBytes indirip tam tarama yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile tarama yapıp zararlı programları, dosyaları sildim. Aynı zamanda trojan remover da temiz sonuç verdi.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 8.037 Makaleler 5 Çözümler 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #8 Yengeyeelifdedinusta dedi: Sildim. Genişletmek için tıkla... Android kullanıyorsunuz gibi bir antivirüs ile tarama yapın iyice.
Yengeyeelifdedinusta dedi: Sildim. Genişletmek için tıkla... Android kullanıyorsunuz gibi bir antivirüs ile tarama yapın iyice.
Y Yengeyeelifdedinusta Femtopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #9 1024byte dedi: Hangi platformda (Windows, Android, Linux vb.) indirdiniz ? Ve çalıştırdınız mı ? Genişletmek için tıkla... Windows, çalıştırmadım.
1024byte dedi: Hangi platformda (Windows, Android, Linux vb.) indirdiniz ? Ve çalıştırdınız mı ? Genişletmek için tıkla... Windows, çalıştırmadım.
1 1024byte Centipat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 315 Çözümler 4 18 Ocak 2021 #10 Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yapın yine de.