Y Yengeyeelifdedinusta Femtopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #11 Damon Salvatore dedi: Android kullanıyorsunuz gibi bir antivirüs ile tarama yapın iyice. Genişletmek için tıkla... 1024byte dedi: Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yapın yine 1024byte dedi: Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yapın yine de. Genişletmek için tıkla... üstte belirttiğim gibi, windows. Genişletmek için tıkla... 1024byte dedi: Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yapın yine de. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile tarama yaptım, zararlı gösterdiği yazılımları sildim.
Damon Salvatore dedi: Android kullanıyorsunuz gibi bir antivirüs ile tarama yapın iyice. Genişletmek için tıkla... 1024byte dedi: Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yapın yine 1024byte dedi: Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yapın yine de. Genişletmek için tıkla... üstte belirttiğim gibi, windows. Genişletmek için tıkla... 1024byte dedi: Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yapın yine de. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile tarama yaptım, zararlı gösterdiği yazılımları sildim.