meliholmak Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #1 Sayfanın küçük bir bölümünü sadece kullanabiliyorum temadan mı kaynaklı acaba? Nasıl çözebilirim bu sorunu? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2023
Sayfanın küçük bir bölümünü sadece kullanabiliyorum temadan mı kaynaklı acaba? Nasıl çözebilirim bu sorunu?
Fatalis Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 5.132 Makaleler 5 Çözümler 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarımcısı 23 Şubat 2023 #2 İçerik kapsayıcısının genişlik ayarı değiştirilmeli.
furkaniko Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 254 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Siber Güvenlik Uzmanı 25 Şubat 2023 #3 meliholmak dedi: Eki Görüntüle 1679065 Sayfanın küçük bir bölümünü sadece kullanabiliyorum temadan mı kaynaklı acaba? Nasıl çözebilirim bu sorunu? Genişletmek için tıkla... ekranı kaplamasını istediğin kutuya tıklayıp sol menüde gelişmiş kısmından tam içerik genişliğini seçersen eklediğin div sayfanın tümünü kaplar
meliholmak dedi: Eki Görüntüle 1679065 Sayfanın küçük bir bölümünü sadece kullanabiliyorum temadan mı kaynaklı acaba? Nasıl çözebilirim bu sorunu? Genişletmek için tıkla... ekranı kaplamasını istediğin kutuya tıklayıp sol menüde gelişmiş kısmından tam içerik genişliğini seçersen eklediğin div sayfanın tümünü kaplar